Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, již dlouhou dobu se s manželem snažíme o miminko. Po roce dlouhého snažení jsem zašla na umělé oplodnění a hned na první pokus to vyšlo! Tak jsem šla v pátém měsíci na ultrazvuk a tam mi doktor řekl, že čekám trojčata! Byl to trochu šok, ale nakonec jsme s manželem oba moc rádi. Manžela napadl nápad. Že všem třem dáme podobná jména. Anebo nějaká hodně exotická. Poraďte mi prosím, jaká jména. Vůbec nic mě nenapadá. Děkuji předem. ![]()
Jestli kluci, tak inspiraci najdeš v Mikulášových patáliích, buď na -áš, nebo -týn
@fashion_victim83 píše:
@galantni jelenice nebyl to Bulík? Kdyz ti dva konci na -lík.
Myslím, že ne, že to byl vždycky chyták ![]()
@fashion_victim83 je to stejny..vsak zakladatelka chtela podobny jmena nebo exoticky
…
Chlap okamzite vypalil Kaspar, Melichar, Baltazar
a pokracuje Miroslav, Jaroslav, Vratislav
@Klemetýna To jako az v 5. mesici prisli na to, ze cekate 3? To na prvotrimestralnim screeningu ci driv je nevideli? A predtim vam rekli, ze jich cekate kolik? A pohlavi tech bude jake?
Záleží na příjmení, ale kdyby to byly holky, tak mně by se líbilo Tea, Mia a Zoe ![]()
@Klemetýna Matyáš, Jonáš, Lukáš, Tadeáš - zní podobně, ale pak Maty, Jonášku, Luky, Tedíku se na zavolání rozliší
Tedy pokud jsou to kluci ![]()
Osobne by se mi libila treba vsechna jmena od A…nebo jineho pismena, to je fuk… treba Anna, Adam, Ales, Andrea,… Nebo Karolina, Katerina;Kristynka, Klarka…
Ja jsem vzdycky chtela Ferdinanda, Frantiska a Filiberta
nebo Marianu, Lilianu a Julianu ![]()