Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Líbí se mi..ale právě kvůli zdrobnělému tvaru jsme nedali..Máme Adélku ![]()
Ale tak třeba Ája, Ájinka. Já dávám přednost jménům, kde se snad nedá nic vymyslet na rýmování.
Martin, Adéla a Matyáš..
Alice je ale jinak podle mě moc pěkné jméno a moc jich není.
@bobulka88 píše:
@Russet proc troskarit a nezacit rovnou 1.1.?
Nový rok Novák by bylo vskutku originální a předčilo by to i Orchestroviče Bauera.
@Russet píše:
Nový rok Novák by bylo vskutku originální a předčilo by to i Orchestroviče Bauera.
Pro trochu extravagance a originality spis Den obnovy samostatného českého státu. Hodi se i k ceskemu prijmeni. Ale ted jsem vygooglila, ze v Cesku udajne zije jeden Rok. Doufam, ze je Novy.
@Tarinka píše:
Na naší Aličku, když ještě chodila do školky, zkusil starší spolužák křičet Alice - palice, doma byla nešťastná, náš taťka ji poradil, ať mu řekne Vítek - blitek, tak to udělala, Vítek se rozbrečel a byl klid.
Jo a aby jí to nebylo líto, tak ségra je Linda ![]()
@Anonymní píše:
Líbí se vám jméno Alice?
Ne. Alice palice, slepice, uškrtila zajíce. Zdrobnělina Alička se mi vyloženě nelíbí.
@Russet píše:
Ano.Ale nechápu anonym. Tyhke diskuze jsou tu od anonymních nováčků?! denně. Asi už se namíchnu a denně sem vložím debatu o jméně podle kalendáře od 2.1.
Vždycky se najde někdo, kdo řekne, že je hezké a někdo, komu se líbit nebude. Když se líbí tobě a otci dítěte, není co řešit.
Já bych vložila vždycky dva komentáře - Líbí a nelíbí a hlasovalo by se srdíčkama. Bylo by to přehlednější ![]()
@Anonymní píše:
Líbí se vám jméno Alice?
Nelíbí. Hlavně Alička ne.
Nedala bych ho, ale u cizích dětí nemám nic proti. Jméno v pohodě, jen ne můj vkus.
K čemu jsou tyto průzkumy to nechápu. Když se ti to líbí, tak si to dej, mě je to úplně u zádele, jak se kdo jmenuje
Nechápu, proč jsi anonymní
Mně se to jméno líbí, ale pro dospělou ženu. K miminku/dítěti mi moc nejde. Ale hezké jméno to je.