Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ani jedno. Já bych dala Tobiáš nebo Honza. Ale, když už bych musela z těchto dvou jmen dám Tibor.
Vladimír je super
taky to byla jedna z možností, nad kterou jsem uvažovala
v dnešní době už za exota nemůže být skoro s ničím. Taky záleží na příjmení.
Asi Vladimíra, protože Tibor se mi opravdu vůbec nelíbí.
ale neříkala bych mu Vládíku, ale Vlado.
Super jsou obě, Tibor se mi v základním tvaru líbí víc, ale zas má asi méně tvarů k oslovení. Nevím,
jak se jim jinak říká, žádného neznám. Ale někdo si na zdrobněliny nepotrpí, tak je to asi jedno.
@Matt 02 my měli Tibora v práci a říkalo se mu Tíbo
to je fakt příšerné oslovení, to by bylo první co by mě od toho jména odradilo ![]()
Příspěvek upraven 28.08.21 v 11:32
@Matt 02 píše:
Super jsou obě, Tibor se mi v základním tvaru líbí víc, ale zas má asi méně tvarů k oslovení. Nevím,
jak se jim jinak říká, žádného neznám. Ale někdo si na zdrobněliny nepotrpí, tak je to asi jedno.
Já jednoho Tibora znám. Je mi 8 a říkají mu Tibore, Tiborku apod..
Tibor mi navozuje minoritni skupinu obyvatel. Dala bych Vladu.
Ja budu rodit za dva dny a jmeno pro klucika jsme vymysleli az ve pred dvema dny ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, čekáme chlapečka a líbí se nám tato dvě jména. Jsou to jediná jména, na kterých se s manželem shodneme. Nemůžeme se ale pro jedno z nich rozhodnout. Mě osobně se o trošku více líbí Vládík, ale okolí mi to rozmlouvá, že bude malý v dnešní době za exota. Prý už je lepší Tibor. Ten se zase více líbí manželovi. Které z těchto jmen by jste vybrali?
Tibor a Libor nikdy. Je to tvrdé. Vládíka bych brala.
Já bych dala Tibora, chtěla jsem ho, ale neproslo přes manzela. Ma ho známá, říká mu Tibore, Tiborku, Tibi, Tibine… jiní známí mají Vladimíra, říkají mu Ládíku. V mém okolí se všem Vladimirum říká Laďo, to V tam všichni vypouští. Nechápu, proč. Na gymplu jsme měla kamaráda Vladimíra a tomu jsme říkali Vláďo, to s emi I vcelku líbilo.
Mě se líbí obě, znám děti jak Vladíka tak Tibiho, každé jméno má své pro a proti. Rozhodně se dle sebe ![]()
Mně se moc nelíbí ani jedno, to uz asi radši Libor, než Tibor.
ale nemyslim si, že jako Vláďa bude za exota.. kamarád má malyho Láďu, v širší rodině máme Bohouška
jsou mu dva..
jak tady někdo psal, že by dal Tobiáše, to je snad lepší ten Vláďa, nebo další Tobiáš, Tadeáš, Matyáš ![]()
ikdyz se mi váš výběr jmen nelíbí, tak ocenuju, že máte ve výběru jméno jako je třeba ted Vladimír a ne ty dneska moderní jména v boomu ![]()
Ahoj, čekáme chlapečka a líbí se nám tato dvě jména. Jsou to jediná jména, na kterých se s manželem shodneme. Nemůžeme se ale pro jedno z nich rozhodnout. Mě osobně se o trošku více líbí Vládík, ale okolí mi to rozmlouvá, že bude malý v dnešní době za exota. Prý už je lepší Tibor. Ten se zase více líbí manželovi. Které z těchto jmen by jste vybrali?