Jméno Vladimír nebo Tibor?

Anonymní
28.8.21 11:22

Jméno Vladimír nebo Tibor?

Ahoj, čekáme chlapečka a líbí se nám tato dvě jména. Jsou to jediná jména, na kterých se s manželem shodneme. Nemůžeme se ale pro jedno z nich rozhodnout. Mě osobně se o trošku více líbí Vládík, ale okolí mi to rozmlouvá, že bude malý v dnešní době za exota. Prý už je lepší Tibor. Ten se zase více líbí manželovi. Které z těchto jmen by jste vybrali?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.8.21 11:26

Ani jedno. Já bych dala Tobiáš nebo Honza. Ale, když už bych musela z těchto dvou jmen dám Tibor.

• Citovat
  • Upravit
37136
28.8.21 11:27

Vladimír je super :) taky to byla jedna z možností, nad kterou jsem uvažovala :) v dnešní době už za exota nemůže být skoro s ničím. Taky záleží na příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12940
28.8.21 11:29

Asi Vladimíra, protože Tibor se mi opravdu vůbec nelíbí.
ale neříkala bych mu Vládíku, ale Vlado.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
28.8.21 11:30

Super jsou obě, Tibor se mi v základním tvaru líbí víc, ale zas má asi méně tvarů k oslovení. Nevím,
jak se jim jinak říká, žádného neznám. Ale někdo si na zdrobněliny nepotrpí, tak je to asi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.8.21 11:31

Jméno Tibor hrůza. Vladimír je hezké jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
28.8.21 11:31

@Matt 02 my měli Tibora v práci a říkalo se mu Tíbo :mrgreen: to je fakt příšerné oslovení, to by bylo první co by mě od toho jména odradilo :D

Příspěvek upraven 28.08.21 v 11:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
28.8.21 11:32

Pokud jen tyhle dvě, víc se mi líbí Tibor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.21 11:33
@Matt 02 píše:
Super jsou obě, Tibor se mi v základním tvaru líbí víc, ale zas má asi méně tvarů k oslovení. Nevím,
jak se jim jinak říká, žádného neznám. Ale někdo si na zdrobněliny nepotrpí, tak je to asi jedno.

Já jednoho Tibora znám. Je mi 8 a říkají mu Tibore, Tiborku apod..

• Citovat
  • Upravit
6879
28.8.21 11:34

Tibor mi navozuje minoritni skupinu obyvatel. Dala bych Vladu.
Ja budu rodit za dva dny a jmeno pro klucika jsme vymysleli az ve pred dvema dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.8.21 11:40
@Anonymní píše:
Ahoj, čekáme chlapečka a líbí se nám tato dvě jména. Jsou to jediná jména, na kterých se s manželem shodneme. Nemůžeme se ale pro jedno z nich rozhodnout. Mě osobně se o trošku více líbí Vládík, ale okolí mi to rozmlouvá, že bude malý v dnešní době za exota. Prý už je lepší Tibor. Ten se zase více líbí manželovi. Které z těchto jmen by jste vybrali?

Tibor a Libor nikdy. Je to tvrdé. Vládíka bych brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
28.8.21 11:44

Já bych dala Tibora, chtěla jsem ho, ale neproslo přes manzela. Ma ho známá, říká mu Tibore, Tiborku, Tibi, Tibine… jiní známí mají Vladimíra, říkají mu Ládíku. V mém okolí se všem Vladimirum říká Laďo, to V tam všichni vypouští. Nechápu, proč. Na gymplu jsme měla kamaráda Vladimíra a tomu jsme říkali Vláďo, to s emi I vcelku líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
28.8.21 11:48

Vladimír :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
28.8.21 11:51

Mě se líbí obě, znám děti jak Vladíka tak Tibiho, každé jméno má své pro a proti. Rozhodně se dle sebe :srdce:

• Citovat
  • Upravit
a12
61113
28.8.21 12:15

Mně se moc nelíbí ani jedno, to uz asi radši Libor, než Tibor.
ale nemyslim si, že jako Vláďa bude za exota.. kamarád má malyho Láďu, v širší rodině máme Bohouška :nevim: jsou mu dva..
jak tady někdo psal, že by dal Tobiáše, to je snad lepší ten Vláďa, nebo další Tobiáš, Tadeáš, Matyáš :nevim:
ikdyz se mi váš výběr jmen nelíbí, tak ocenuju, že máte ve výběru jméno jako je třeba ted Vladimír a ne ty dneska moderní jména v boomu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze