Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Asi ano, v ČR je 9 lidi s tímto jménem. A to je holčičí, nebo klucici, nebo neutrální jméno? ![]()
@Alušáček píše:
Asi ano, v ČR je 9 lidi s tímto jménem. A to je holčičí, nebo klucici, nebo neutrální jméno?
„Elle“ znamená „ona“, takže holčičí. ![]()
Určitě je možné ho v ČR dát.
Tak se dle rodokmenu jmenuje jedna z našich koček
. Říkáme jí Elí, Elinka, Elino
.
A není lepší dát Ella? Takhle bude muset celý život vysvětlovat, že vážně není Ella ale Elle. Navíc ELLE je u nás časopis a bude mít asi i problém s oslovováním.
@Ja-rekk píše:
Tak se dle rodokmenu jmenuje jedna z našich koček. Říkáme jí Elí, Elinka, Elino
.
To je ono, no. Fancy jméno, ale ve výsledku jen další Elí. I u kočky, evidentně. ![]()
Jo, mělo mělo to jít. Ale je to zvláštní tedam čte se to „El“, což mi přijde extrémně krátký, nevýrazný, nechtěla bych se tak představovat a ani říkat, ze se tak jmenuje moje dítě. Syn měl ve školce Elli, to má aspoň dvě slabiky. Na mě i tak dost extra, ale člověk si zvykne na všechno. I na tu El. Jen mi to nepřijde prakticky.
@Midaku píše:
Jo, mělo mělo to jít. Ale je to zvláštní tedam čte se to „El“, což mi přijde extrémně krátký, nevýrazný, nechtěla bych se tak představovat a ani říkat, ze se tak jmenuje moje dítě. Syn měl ve školce Elli, to má aspoň dvě slabiky. Na mě i tak dost extra, ale člověk si zvykne na všechno. I na tu El. Jen mi to nepřijde prakticky.
by si klidně mohlo jmenovat cesky L, co? ![]()
@a12 to jo, četlo by se to stejně
a ještě zavedeme M. To bude Emme..
Možný to určitě bude, ale stejně to bude miliontá Elí v řadě, takže ani jinak psané vás to od ostatních Elinek moc neodliší
Jenom ji tím do budoucna zaděláte na problémy s neustálým vysvětlováním jak se její jméno píše, a ze se skutečně jmenuje,,El”
A bude se to aspoň vyslovovat „el“? Protože jestli ne, byl by to dobrej vtip. „Jmenuji se Elle, psáno francouzsky. Vyslovováno česky.“ ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer všem je možné dát v ČR jméno Elle?
A není lepší dát Elli?
Dobrý večer všem je možné dát v ČR jméno Elle?