Jméno Benjamín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10978
9.12.12 20:18

@soldi jo to by taky šlo, ale musím ho teraz nechať je trošku nervózny dnes sme mali OPU a iba jedno vajíčko. Inak ešte je u mňa favorit Frederik a Bruno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.12.12 20:24

@vanejka Bruno je prekrasne :srdce: aj Frederik :srdce:
drzim palce nech Ti tehulkovanie vyjde :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
9.12.12 20:29

@soldi dík, každý palec sa hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.12.12 21:31

Neznám žádného ale kdyby jo tak bych mu říkala Benjí–(bendži)

Pokud to tu už padlo tak né že opakuji ale nečtu diskusi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.12.12 21:37

Příbuzní mají, je malej (bude mít tři), říká se mu hlavně Beník, Beníček… příjmení český

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.12 08:32

Ahoj, ja mam doma Benjaminka, rikam mu Bene, Benicku, tety mu rikaj Beny… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tamtami
8.1.13 18:15

jméno Ben

Ahojky
chci se zeptat na reakci okolí, chci taky jen Bena, ne Benjamina, ale všichni se tváíř, že je to pro psao…ale v anglosaských zemích je to hezké časté jméno.
díky papa :D

• Citovat
  • Upravit
30556
8.1.13 18:21
@tamtami píše:
Ahojky
chci se zeptat na reakci okolí, chci taky jen Bena, ne Benjamina, ale všichni se tváíř, že je to pro psao…ale v anglosaských zemích je to hezké časté jméno.
díky papa :D

s tím se setkávám často…a reaguju na to že znám víc psů který se jmenujou Baruška nebo Terezka než Ben takže m i můžou políbit zadek :mrgreen:
a taky jim říkám, že je to mezinárodní jméno a že v zahraničí alespoň nebudou mít problém…ale to jen v rodině, když se diví někdo jinej, pošlu ho rovnou k šípku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
9.1.13 20:23
@catherine100 píše:
s tím se setkávám často…a reaguju na to že znám víc psů který se jmenujou Baruška nebo Terezka než Ben takže m i můžou políbit zadek :mrgreen:
a taky jim říkám, že je to mezinárodní jméno a že v zahraničí alespoň nebudou mít problém…ale to jen v rodině, když se diví někdo jinej, pošlu ho rovnou k šípku

Ahojky, tato diskuse je moje srdeční… :srdce: Teď u 2. syna jsme moc chtěla jméno Benjamin, bříšku jsem říkala Benjamínek, teď když o něm uvažuji, spíš říkám /Benžemin/. :-) V létě jsem se tu též ptala na názory ve 2 diskusích (měli jsme 2 favority, kromě Bena ještě Theodora - toho chtěl manžel)- v jedné diskusi se většina přikláněla k Benjaminovi, ve 2. k Theodorovi. :-D rodina moc nadšená nebyla - byli už ale vycvičení ze jména staršího, tak to tentokrát tak moc nekomentovali. :P Nakonec manžel na Benjamina přistoupil a moje máma mi nakonec řekla, že když už jsem si to vybrala, tak ať to dám a neřeším to už… Tak jsme do lejster napsali Benjamina, pak i na sále -…a nakonec máme doma Theouška. :-D Nějak jsem si na poslední chvíli řekla, že mě tenhle náš druhý už v břiše pěkně mučil, na rozdíl od 1. jsem s ním dost zakoušela a že pro takového „boxera“ se spíš hodí Theodor. Ale jestli budeme mít třetího, třeba to ještě dáme. ;-) Jinak teď se to asi trochu dostává do módy, naši známí měli toto jméno také v TOP 3. :mrgreen: Jo a naše příjmení je krátké, české, toho bych se nebála.

Co se týče toho, že někdo řekne, že je to jak pes, ani mě to nikdy nenapadlo, ani to nikdo nezmiňoval. Na rozdíl od staršího, který je Max. Ale přesně jak píšeš, mnohem víc psů má teď klasická česká jména jako Tonda, Mařenka atd. To je prostě jen argument lidí, kteří nevědi, jak Vám to víc vymluvit. :cert:

Za mě - souhlas s tímto článkem. Držím palce, ať si svého Benjamínka obhájíte hlavně před sebou, jestli o něj stojíte! :hug:

• Citovat
  • Upravit
9.1.13 20:46

Mam Benjaminka ( rikame Benzemin) kazdy rikal ze jt jak na psa :-/ ale kdyz me se to jmeno taaaaak libi a moc deti ho nema :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
10.1.13 22:54

Znám jednoho Benjamína, je to krásný kluk(chlap),chudák s takovým jménem. Říkají mu Bene, Benži, Beňas..Dalšího lidského Benjamína neznám, ale zato v okolí máme asi 10 čoklů jménem Ben..No a těm se taky říká různě, třeba Benečku, Beňulko.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.1.13 22:57
@Alberta píše:
Znám jednoho Benjamína, je to krásný kluk(chlap),chudák s takovým jménem. Říkají mu Bene, Benži, Beňas..Dalšího lidského Benjamína neznám, ale zato v okolí máme asi 10 čoklů jménem Ben..No a těm se taky říká různě, třeba Benečku, Beňulko.. :)

Chudák… tak hezký chlap a takhle zkažený život :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.1.13 23:02
@Alberta píše:
Znám jednoho Benjamína, je to krásný kluk(chlap),chudák s takovým jménem. Říkají mu Bene, Benži, Beňas..Dalšího lidského Benjamína neznám, ale zato v okolí máme asi 10 čoklů jménem Ben..No a těm se taky říká různě, třeba Benečku, Beňulko.. :)

Já tomu svýmu říkám Benislave…

Mně se to jméno líbí, je pravda, že u nás je spojeno se psy, je to škoda. Rozhodně to nevidím jako trágu, chlap s tímto jménem

• Citovat
  • Upravit
30556
11.1.13 07:59

Takže když vám se nějaké jméno nelíbí myslíte si, že má dotyčný zkažený život?
Mě se trřeba nelíbí žádny *****SLAV a to jich máme v rodine, ale že by měli zkažený život?, tak arogantní nejsem abych si to troufla říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
11.1.13 08:08

Pěkné jméno, ale jestli mu budou říkat Benji tak nevím- kamarádky kolem mají pejsky a jméno Ben vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze