Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Další Sofie… Dává dneska někdo i jiné jméno pro holčičku? Kolem mě je každá druhá Sofie
![]()
Dejte třeba Lucie. Určitě jich bude v její generaci míň než Sofií.
Nebo Klaudie.
Co Patrik? me to hned napadlo! nebo Samuel,Daniel-Deniel…jmen je strasne moc:-)
@Bábrdl Mě přijde, že je každá Vaneska, ale snad jich tolik nebude, když ji máme i myxD
Samuela raději ne, blbě se to říká.
Zase by to bylo S a S a S a S, a to je hezký. Ona se moc dobře neříká ani Sofie Smolarová.
A mohlo by se mu říkat Sam, to je hezký. Tak
Kluk mě napadl hnedka- Patrik a Daniel, ale sedí mi třeba i Lucas, Robin, Bruno ![]()
Holka- Alice, Stela, Anita, Gabriela ![]()
Tak jestli chcete taky od S tak co třeba Sára, Stela, Simona, Sandra nebo se stejnou koncovkou Klaudie, Rozálie, Natálie, Viktorie
na kluka třebas Samuel, Sebastian, mě osobně se líbí Jonáš, Jáchym, Kryštof ![]()
Ahoj, píšu do několikáté takové diskuze… je úplně jedno, co dáte, na všechno si člvoěk zvykne. Dejte to, co se vám líbí. Já neřešila nic, prostě se mi to jméno líbilo a hotovo…
Hlavně vyber srdcem a ne něco, co ti poradí ostatní, protože jim se to takhle líbí…
Zakladatelka
Dík holky za nápady
Jen mě zajímá co vás první napadne když slyšíte naše přijmení. Spojení dvou S to být určitě nemusí. Samuela chtěl nejsřív strašně manžel už u malé, ale to mi nějak do pusy prostě nešlo to SM.
@Bábrdl Mi se třeba to spojení Sofie říká moc dobře, ale hlavně proto že jsem na to zvyklá. Nejpřijde mi to nějak tragické a věřím, že malé se jednou vdá a proto jsem to u ni nějak nehrotila…horší to bude se synem. Teda pokud nějaký bude ![]()
@Anonymní píše:
ZakladatelkaDík holky za nápady
@Bábrdl Mi se třeba to spojení Sofie říká moc dobře, ale hlavně proto že jsem na to zvyklá. Nejpřijde mi to nějak tragické a věřím, že malé se jednou vdá a proto jsem to u ni nějak nehrotila…horší to bude se synem. Teda pokud nějaký budeJen mě zajímá co vás první napadne když slyšíte naše přijmení. Spojení dvou S to být určitě nemusí. Samuela chtěl nejsřív strašně manžel už u malé, ale to mi nějak do pusy prostě nešlo to SM.
Já ve spojení SS nevidím nic špatného. Ani jsem neřešila takové to jako Tomáš Šedý (příklad)… Samuel zní hezky.
@avm3 píše:
Ahoj, píšu do několikáté takové diskuze… je úplně jedno, co dáte, na všechno si člvoěk zvykne. Dejte to, co se vám líbí. Já neřešila nic, prostě se mi to jméno líbilo a hotovo…
Hlavně vyber srdcem a ne něco, co ti poradí ostatní, protože jim se to takhle líbí…
To my určitě budeme nakonec vybírat srdcem, mě to spíš zajímá ze zvědavosti
Ale jak to zní na tom mi aspoň trošku záleží…líbil se mi třeba Max, ale prostě to se vyslovuje naprosto děsivě ![]()
Ale s tím Patrikem jste mě docela překvapily, to jméno by mě ve snu nenapadlo ![]()
@Anonymní píše:
To my určitě budeme nakonec vybírat srdcem, mě to spíš zajímá ze zvědavostiAle jak to zní na tom mi aspoň trošku záleží…líbil se mi třeba Max, ale prostě to se vyslovuje naprosto děsivě
Ale s tím Patrikem jste mě docela překvapily, to jméno by mě ve snu nenapadlo
Tak základ je, aby to šlo pěkně vyslovovat, oslovovat a mělo to pěkné varianty.
@Anonymní píše:
To my určitě budeme nakonec vybírat srdcem, mě to spíš zajímá ze zvědavostiAle jak to zní na tom mi aspoň trošku záleží…líbil se mi třeba Max, ale prostě to se vyslovuje naprosto děsivě
Ale s tím Patrikem jste mě docela překvapily, to jméno by mě ve snu nenapadlo
Max néé. To by bylo podle mě blbé, vypadalo by to jako maximální smolař
zkráceně max. smolar..
K Sofii - Julie ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se jen inspirovat jaké jméno by jste dali k našemu příjmení. Nějak mě nic zatím nenapadá a vím, že s manželem to bude zase boj něco vybrat. Prostě kdo má chuť a čas písněte mi vaše návrhy, ať jsou jakékoli
Dík
Přijmení je Smoľar a ještě bych chtěla, aby se to jméno aspoň trošku hodilo k jménu naší první dcery Sofie