Jaké jméno k našemu příjmení?

Anonymní
27.11.12 16:59

Jaké jméno k našemu příjmení?

Ahoj holky, chtěla jsem se jen inspirovat jaké jméno by jste dali k našemu příjmení. Nějak mě nic zatím nenapadá a vím, že s manželem to bude zase boj něco vybrat. Prostě kdo má chuť a čas písněte mi vaše návrhy, ať jsou jakékoli ;)
Přijmení je Smoľar a ještě bych chtěla, aby se to jméno aspoň trošku hodilo k jménu naší první dcery Sofie ;) Dík

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
27.11.12 17:02

Další Sofie… Dává dneska někdo i jiné jméno pro holčičku? Kolem mě je každá druhá Sofie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.11.12 17:03

Dejte třeba Lucie. Určitě jich bude v její generaci míň než Sofií. :mrgreen: Nebo Klaudie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
27.11.12 17:05

Co Patrik? me to hned napadlo! nebo Samuel,Daniel-Deniel…jmen je strasne moc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
27.11.12 17:09

@Bábrdl Mě přijde, že je každá Vaneska, ale snad jich tolik nebude, když ji máme i myxD

• Citovat
  • Upravit
36556
27.11.12 17:10

Samuela raději ne, blbě se to říká.

Zase by to bylo S a S a S a S, a to je hezký. Ona se moc dobře neříká ani Sofie Smolarová.

A mohlo by se mu říkat Sam, to je hezký. Tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.11.12 17:10

Kluk mě napadl hnedka- Patrik a Daniel, ale sedí mi třeba i Lucas, Robin, Bruno ;)
Holka- Alice, Stela, Anita, Gabriela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
27.11.12 17:11

Tak jestli chcete taky od S tak co třeba Sára, Stela, Simona, Sandra nebo se stejnou koncovkou Klaudie, Rozálie, Natálie, Viktorie

na kluka třebas Samuel, Sebastian, mě osobně se líbí Jonáš, Jáchym, Kryštof :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.11.12 17:18

Ahoj, píšu do několikáté takové diskuze… je úplně jedno, co dáte, na všechno si člvoěk zvykne. Dejte to, co se vám líbí. Já neřešila nic, prostě se mi to jméno líbilo a hotovo…
Hlavně vyber srdcem a ne něco, co ti poradí ostatní, protože jim se to takhle líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.12 17:20

Zakladatelka

Dík holky za nápady ;) Jen mě zajímá co vás první napadne když slyšíte naše přijmení. Spojení dvou S to být určitě nemusí. Samuela chtěl nejsřív strašně manžel už u malé, ale to mi nějak do pusy prostě nešlo to SM.

@Bábrdl Mi se třeba to spojení Sofie říká moc dobře, ale hlavně proto že jsem na to zvyklá. Nejpřijde mi to nějak tragické a věřím, že malé se jednou vdá a proto jsem to u ni nějak nehrotila…horší to bude se synem. Teda pokud nějaký bude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Siluet
27.11.12 17:22

Mě hned napadlo jméno Patrik ;)

• Citovat
  • Upravit
25179
27.11.12 17:23
@Anonymní píše:
Zakladatelka

Dík holky za nápady ;) Jen mě zajímá co vás první napadne když slyšíte naše přijmení. Spojení dvou S to být určitě nemusí. Samuela chtěl nejsřív strašně manžel už u malé, ale to mi nějak do pusy prostě nešlo to SM.

@Bábrdl Mi se třeba to spojení Sofie říká moc dobře, ale hlavně proto že jsem na to zvyklá. Nejpřijde mi to nějak tragické a věřím, že malé se jednou vdá a proto jsem to u ni nějak nehrotila…horší to bude se synem. Teda pokud nějaký bude :mrgreen:

Já ve spojení SS nevidím nic špatného. Ani jsem neřešila takové to jako Tomáš Šedý (příklad)… Samuel zní hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.12 17:25
@avm3 píše:
Ahoj, píšu do několikáté takové diskuze… je úplně jedno, co dáte, na všechno si člvoěk zvykne. Dejte to, co se vám líbí. Já neřešila nic, prostě se mi to jméno líbilo a hotovo…
Hlavně vyber srdcem a ne něco, co ti poradí ostatní, protože jim se to takhle líbí…

To my určitě budeme nakonec vybírat srdcem, mě to spíš zajímá ze zvědavosti ;) Ale jak to zní na tom mi aspoň trošku záleží…líbil se mi třeba Max, ale prostě to se vyslovuje naprosto děsivě :oops:

Ale s tím Patrikem jste mě docela překvapily, to jméno by mě ve snu nenapadlo ;)

• Citovat
  • Upravit
25179
27.11.12 17:31
@Anonymní píše:
To my určitě budeme nakonec vybírat srdcem, mě to spíš zajímá ze zvědavosti ;) Ale jak to zní na tom mi aspoň trošku záleží…líbil se mi třeba Max, ale prostě to se vyslovuje naprosto děsivě :oops:Ale s tím Patrikem jste mě docela překvapily, to jméno by mě ve snu nenapadlo ;)

Tak základ je, aby to šlo pěkně vyslovovat, oslovovat a mělo to pěkné varianty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
27.11.12 18:22
@Anonymní píše:
To my určitě budeme nakonec vybírat srdcem, mě to spíš zajímá ze zvědavosti ;) Ale jak to zní na tom mi aspoň trošku záleží…líbil se mi třeba Max, ale prostě to se vyslovuje naprosto děsivě :oops:Ale s tím Patrikem jste mě docela překvapily, to jméno by mě ve snu nenapadlo ;)

Max néé. To by bylo podle mě blbé, vypadalo by to jako maximální smolař :oops: :oops: zkráceně max. smolar..

K Sofii - Julie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko