Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Maminky, čekáme druhé miminko. První máme holčičku, jmenuje se Nela a teď tedy čekáme chlapečka a se jménem je to problém. Příteli se líbí jméno Boris. Já jsem nejdřív protestovala, ale vzhledem k tomu, že nic lepšího vymyšleno nemám, tak jsem si už i já na to tak zvykla, že mu nijak neřeknu než Borísek. Boris mi moc z pusy nešel, ale zase Borísek se mi líbí moc. No jo, ale okolí teda nic moc. Nechceme tomu našemu prckovi jménem uškodit. Co si o jménu myslíte vy?
Mám k němu neutrální postoj a myslím, že ho bude mít většina lidí
jednoho znám a říká se mu Bóďa
Já bych ho nedala, ale u nás by to nepřicházelo ani v úvahu kvůli příjmení, které začíná na S. Ani mě moc nenapadají zdrobněliny ![]()
A okolí s vami žije ze musíš hledět na jejich názor??
Jméno Boris je krasne, líbí se mi moc. Okoli bych neresila. Nebo se s vami snad přestanou bavit kvůli „blbemu“ jmenu?? ![]()
Já se setkala hlavně s nepochopením, „jako proč zrovna Boris? To je ruský jméno, ne?“
Znám jednoho už jako dospělého a v pohodě. Ani na malém Boriskovi nic špatného nevidím, já bych ho klidně dala.
Boris se mi sice nelíbí, ale nic tragického něm nevidím.
Borísek mi přijde poněkud ehm no jako výplod někoho dně ovlivněné těhotenskými hormony a ne zrovna moc pozitivně.
No tak jasně, že dáme jméno takové, aby se hlavně líbilo nám ![]()
Příspěvek upraven 08.05.15 v 11:02
Dneska je to samý Mikuláš, Matyáš, jen ve školce má dcera 3 Vojty, dále Nicolas, Sebastián
Jsou to hezká jména, ale přijde mi, že už jich je opravdu hodně. Borísek by byl takový náš „originál“.
Nelíbí se mi a nikdy bych tak své dítě nepojmenovala. Ale je úplně jedno, jak to já vidím, dejte si co chcete.
Nedala bych jmeno znejici rusky z principu. A teda ani se mi nelibi.
Pro mne takové neutální, žádná srdcovka, ale ujde.Dala bych ho klidně.