Nesnáším člověka, nesnáším jméno

1133
4.5.15 00:17

Nesnáším člověka, nesnáším jméno

Jaké jméno byste nikdy nedaly/i kvůli člověku, který vás zradil/zklamal/nesedí vám? Z ženských volím Zuzanu a Danielu, z mužů Petra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
149411
4.5.15 00:21

Karel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
4.5.15 00:22

Mě ani nikdo zásadně nezklamal, ale nedala bych třeba bývalku Andreu, Gábinu (snad nejblbější holka ze školy) :D :lol: Jasně že člověk si jméno spojuje s tím koho zná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
4.5.15 00:23

Šárka, Ivana a Pavel :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
4.5.15 00:25

Z mužských Kamil (bývalý a velmi nepříjemné vzpomínky) a Regina z ženských jmen (spojitost právě s tím mužským)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
4.5.15 00:29

@krrrenka žádné.. ta jména za to nemohou.. Neříkám, že se mi všechna jména líbí a že některá nemám asi podbarvená nějakou zkušeností..hlavně z dětství.. Ale abych si tak nesla v sobě nějakou zášť a nenávist, že nesnáším jméno/ nesnáším člověka, co se tak jmenuje.. To je na nějakou pomoc s uzavřením minulosti, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
4.5.15 00:32

@krrrenka a k cemu ti bude takovy pruzkum dobry? :nevim: každý mame asi ruzne zkušenostmi s ruznymi lidmi a jejich jmeny, ne?
pokud ti to nejak pomuze, nedala bych Simona a Radek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
4.5.15 00:39

@lekarnicka28 Je to naopak, než jsi napsala. Název je „nesnáším člověka, nesnáším jméno“. Přijde mi, že některá jména mají svůj osud a k něčemu předurčují. Ale to neznamená, že každý toho jména, které se mi nezdá, je padouch. Jen že mám takovou zkušenost, a to konkrétní jméno bych nikdy svému dítěti nedala. Toť vše :) Žádná hluboká sonda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
4.5.15 00:53

Zuzana. Jedna je v rodině a nerozumíme si a nikdy nebudeme. Tudíž nemám ráda i to jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.5.15 01:11

Od jisté doby nemůžu ani cejtit jméno Patrik - bývalý přítel a taky Regina - šílená šéfová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.5.15 01:30

Nikdo me nezradil. Par lidi se nezachovalo uplne dobre, ale jmena maji pekna, dala bych je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
4.5.15 01:56

Tereza, to vám byla hrozná čůza. Mužské nemám, žádný mužský se mi nezprotivil natolik, aby jeho jméno jako takové bylo v nelibosti. Ale určitě bych se cukala pojmenovávat děti jako bývalé partnery, i když byli poměrně fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
4.5.15 06:10

Jo, tohle funguje. v detstvi jsem nesnasela jmeno Lucie, ale uz jsem se pres to prenesla. Momentalne nejsem s nikym v takovem sporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
4.5.15 06:22

Adolf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
4.5.15 06:34

Andrea, Eliška, Bára (kvůli příteli) a jinak Tomáš, Petr, Martin :D