Nemůžeme se shodnout, jaké jméno :)

1265
6.5.15 09:35

Nemůžeme se shodnout :)

Ahoj maminky a budoucí maminky :) Čekáme druhé miminko. První máme dceru Lindu. Teď čekáme chlapečka a s přítelem se nemůžeme shodnout jaké jméno vybrat. Prošli jsme několikrát kalendář a vyhrály 3 jména. První favorit je Max / Maxim, druhé je Matyáš ( toho jsme uváděli na matrice i u dcery ) a včera jsme narazali na jméno Damián. Všechny 3 jména se nám líbí na stejno. U toho Maxima je problém ten, že příjmení začína na M ( Měrka ), ale u nás má třeba jeden chlapeček jméno Tomáš a příjmení na Š a druhý dospělý chlap se jmenuje Dominik a příjmení začíná na K. A nemají s tím vůbec problém, akorát my jsme kvůli tomu na vážkách :) Tak se chci zeptat jaké jméno z těch tří se podle vás hodí k příjmení Měrka? Samozřejmě výběr je na nás, ale chci znát i názor druhých. Se známýma a s rodinou se o tom bavit nechceme, protože někteří měli dost hnusné připomínky k jakémukoliv jménu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
6.5.15 09:36

Damián
Max nebo Maxim Měrka se mi dost špatně vyslovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
6.5.15 09:38

Mě se z těch tří teda nejvíce líbí Damián :srdce: Přijde mi, že Matyáš se teďko stal módním hitem a slyším ho na každém rohu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
6.5.15 09:40

Vynechala bych Maxima. Maxim Měrka se mi moc nelíbí. Damián Měrka i Matyáš Měrka zní hezky oboje, tak tam pak asi záleží, jak moc chcete vyčuhovat. Matyáš je teď hodně populární, znám jich mraky, Damiána ani jednoho, ten by byl originál:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
6.5.15 09:41

A co napsat Maxmilián, to už s příjmením není tak těžce vyslovitelné. Jinak bych dala Matyáše.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
6.5.15 09:43

K prijmeni se mi nelibi ani jedno jmeno :oops: Volila bych neco tradicnejsiho.
Jinak Maxim Merka zni spis jako vtip nez jako jmeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
6.5.15 09:45

Známí mají Lindu a Maxima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.5.15 09:48

S tím Maximem máte pravdu :) Toho teda fakt vynecháme.
@roksy25 Maxmiliána přítel nechce, že je to takové dlouhé a krkolomné :nevim: Ale ten Matyáš byl náš favorit už když jsme čekali první. Sice je jich moc v poslední době, ale to nám nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.5.15 09:50

@jiji Tak to je fajn :) Ale s tím našim příjmením to asi opravdu nepůjde dohromady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
6.5.15 09:50

Me se libi Matyas ;) Je to moc hezke jmeno ;) A k prijmeni se hodi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
6.5.15 09:51

@And-y no jasně, asi ne. Oni jsou Trávníčkovi, takže tam v pohodě. Jen mě zaujala ta stejná kombinace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
@roksy25 píše:
A co napsat Maxmilián, to už s příjmením není tak těžce vyslovitelné. Jinak bych dala Matyáše.. :kytka:

taky me hned napadnul Maxmilian. to jmeno jsem mela jako vysnene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
@And-y píše:
S tím Maximem máte pravdu :) Toho teda fakt vynecháme.
@roksy25 Maxmiliána přítel nechce, že je to takové dlouhé a krkolomné :nevim: Ale ten Matyáš byl náš favorit už když jsme čekali první. Sice je jich moc v poslední době, ale to nám nevadí :)

To je pro mě z toho tak nejhezčí a nevadilo by mi, že už jich je hodně, Matyáš Měrka bude jediný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
6.5.15 09:52
@Ali-Ali píše:
taky me hned napadnul Maxmilian. to jmeno jsem mela jako vysnene ;)

Mě se taky moc líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
6.5.15 09:54

Me se libi Matyaš. Max se nehodi k prijmeni. Damian by taky sel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze