Nemůžeme se shodnout, jaké jméno :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9452
6.5.15 09:55
@roksy25 píše:
To je pro mě z toho tak nejhezčí a nevadilo by mi, že už jich je hodně, Matyáš Měrka bude jediný :kytka:

Presne tak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
6.5.15 09:56

Nejvic se mi k prijmeni hodi Damian, ale mam toto jmeno spojene s hororem, tak bych ho nedala :mrgreen:
Libil by se mi treba Daniel nebo Jan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
6.5.15 09:58

@bell
presne, akorat jsem to nechtela zminovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.5.15 10:06

Mě osobně se k příjmení nehodí ani jedno…ale pokud se vám nějaký hodně líbí, tak ho dejte, taky máme příjmení na N, a doma Robina, prostě jsem neodolala. jinak z těch 3 se nejlíp vyslovuje Matyáš, i je nejhezčí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
6.5.15 10:07

@slavuska1 Robin je nadherne jmeno. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.5.15 10:09

@bell @Ali-Ali Není to z hororu vymítač ďábla? :lol: To by nám nevadilo, my horory zbožňujem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellyssa
6.5.15 10:10

Damián

• Citovat
  • Upravit
1265
6.5.15 10:12

Přítel chtěl první Samuela, protože se mu líbila představa, že by měli s Lindou svátek ve stejný den 1.9. ale já mám termín 21.8. to by měl malý narozeniny a svátek moc u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
6.5.15 10:19

Taky se mi líbí Damián je to krásné jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.5.15 10:21

Dala bych Matyáše, líbí se mi, četnost bych neřešila. Max se mi celkově nelíbí a s příjmením Měrka…Max Měrka, představím si nějakou velikou odměrku :oops: Damián je na mě moc exotika, jsem konzervativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
6.5.15 10:27

@And-y Taky mam rada horory, ale toto bych asi nedala…

všechny plakáty (5)
Damien

CZ název Damien: Omen II
USA Damien: Omen II
SK název Damien: Omen 2
Horor / Drama / Thriller
USA, 1978, 107 min

Režie: Don Taylor, Mike Hodges
Scénář: Mike Hodges
Kamera: Bill Butler
Hudba: Jerry Goldsmith
Hrají: William Holden, Lee Grant, Robert Foxworth, Lew Ayres, Sylvia Sidney, Allan Arbus, Lance Henriksen, Leo McKern, William J. Whelehan, Ian Hendry, Nicholas Pryor, Elizabeth Shepherd, Meshach Taylor
Obsah
Malý Damien, který je novým vtělením Satana, usilujícího o návrat a nadvládu nad světem, byl po smrti svého adoptivního otce (zastřeleného policií při neúspěšném pokusu Damiena zabít), adoptován samotným prezidentem Spojených států. Když vyroste, odejde studovat do luxusní vojenské školy. Opět si u něj několik lidí všimne něčeho znepokojujícího, aby vzápětí zahynuli za podivných okolností. Tak dopadne například archeolog Buggenhagen, který najde basreliéf s obrazem antikrista, který se až příliš nápadně podobá rysům Damienovým. Pozornost se však odvrací o… (více)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
6.5.15 10:28

Toto je zrovna druhy dil…ten jsem nevidela, stacila mi jednicka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.5.15 10:50

@bell Tak tenhle horor jsem ještě neviděla. Na ten se podívám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.5.15 10:52

@pe-terka Právě o to mi šlo… Aby si pak z Maxe nedělali srandu, že je maximální měrka nebo odměrka :D Asi nejspíš zůstaneme u Matyáše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
6.5.15 10:55

@And-y :palec: prvni dil byl dobrej, ono vetsinou pak uz pokracovani nestoji za nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze