Nemůžeme se shodnout, jaké jméno :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
688
6.5.15 11:24

@And-y
Jo a první díl Přichází satan. :twisted:

Mně se líbí jméno Daniel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
6.5.15 11:57

@And-y Tak na M začíná Maxim, Max i Matyáš. Ale my to máme úplně stejně. Jestli budeme mít chlapečka, bude Marek a příjmení máme taky na M.
Osobně se mi z těch vašich líbí Matyáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.5.15 12:31

@prcekniky To M na začátku jména a příjmení ani nevadí. Spíš šlo o to, že Maxim má to M i na konci a to už se špatně vyslovuje MaxiM Měrka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
6.5.15 12:39
@And-y píše:
Ahoj maminky a budoucí maminky :) Čekáme druhé miminko. První máme dceru Lindu. Teď čekáme chlapečka a s přítelem se nemůžeme shodnout jaké jméno vybrat. Prošli jsme několikrát kalendář a vyhrály 3 jména. První favorit je Max / Maxim, druhé je Matyáš ( toho jsme uváděli na matrice i u dcery ) a včera jsme narazali na jméno Damián. Všechny 3 jména se nám líbí na stejno. U toho Maxima je problém ten, že příjmení začína na M ( Měrka ), ale u nás má třeba jeden chlapeček jméno Tomáš a příjmení na Š a druhý dospělý chlap se jmenuje Dominik a příjmení začíná na K. A nemají s tím vůbec problém, akorát my jsme kvůli tomu na vážkách :) Tak se chci zeptat jaké jméno z těch tří se podle vás hodí k příjmení Měrka? Samozřejmě výběr je na nás, ale chci znát i názor druhých. Se známýma a s rodinou se o tom bavit nechceme, protože někteří měli dost hnusné připomínky k jakémukoliv jménu ;)

Max Měrka se mi nelíbí, přijde mi to moc krátké. :think: Maxim Měrka, mě to mM ani tolik nevadí, u jiných písmen je to mnohem blbější. Např my zavrhli pP, bP a šŠ bych taky nedala.

Matyáš Měrka je celkem hezké, ale je jich mnoho, to bych zvážila zda vám vadí, nebo ne.

Damián Měrka mi moc neladí.

Jinak mě by se líbilo Martin Měrka, ale nechci cpát ;).

• Citovat
  • Upravit
8288
6.5.15 12:54

Matyáš Měrka zní pěkně. Maxim Měrka, tam už je těch M moc. To ne. A Damián Měrka, to se mi dohromady nelíbí teda vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
6.5.15 18:04

Já bych dala Matyášek…my teda budeme mít Matyáška :D Maxim a Damián se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.15 18:04

Za me rozhodne Damian :srdce: je to krasne jmeno, kdybych cekala chlapecka tak nevaham :potlesk: :potlesk: ten Matyas mi k tomu prijmeni nesedi to M. M :think: sama jsem J. J a dycky me to vadilo ale koneckoncu volba je pouze na Vas, tak stastny vyber preji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
7.5.15 07:37
@And-y píše:
@prcekniky To M na začátku jména a příjmení ani nevadí. Spíš šlo o to, že Maxim má to M i na konci a to už se špatně vyslovuje MaxiM Měrka :)

Aha, pardon, mám dlouhé vedení :mrgreen:
No za mě vede Matyáš, ten by se líbil i mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
7.5.15 08:52

Holky tak jsme se včera večer bavili o těch jménech… Přítel by dal nejraději Damiána a já jsem zjistila, že prahnu po Matyáškovi :mrgreen: No a nejvíc bychom chtěli toho Maxe, ale to už je zamítnuto kvůli tomu příjmení. No snad se nějak dohodnem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
14.5.15 19:39

Holky prosím ještě jeden dotaz. Kdy slaví Damián svátek? Našla jsem, že 27.9. ( podle polského kalendáře ), pak dokonce 26.9., 14.12. a 23.2. Všude se nejvíc uvádí toho 27.9. :nevim: Tak kdyby jsme se rozhodli pro Damiána tak aby jsme v tom měli jasno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
14.5.15 19:49

@And-y 27.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
15.5.15 19:24

@jednažena Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.15 12:13

Co třeba toto?

Nikola Měrka
Alexej Měrka
Ctirad Měrka
Dalimil Měrka
Edmund Měrka
Eduard Měrka
Gilbert Měrka
Hugo Měrka
Hynek Měrka
Jindřich Měrka
Leonard Měrka
Luboš Měrka
Leopold Měrka
Luděk Měrka
Marian Měrka
Miloslav Měrka
Metoděj Měrka
Oskar Měrka
Otomar/kar Měrka
Oldřich Měrka
Přemysl Měrka
Radovan Měrka
Rostislav Měrka
Slavomil Měrka
Stanislav Měrka
Stefan Měrka
Viliam Měrka
Vincent Měrka
Valdemar Měrka
Vlastislav Měrka
Svetoslav Měrka
Zbyněk Měrka
Zbyšek Měrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
9.6.15 15:28

Ahoj holky :) Jdu zase otravovat ohledně jména. S přítelem jsme si teda vybrali 2 jména buď Damián a nebo jak tu některá z vás zmínila Maxmilián. Žádné jiné nám nepřirostlo k srdci. V červenci jdeme na matriku tak doufám, že už budeme mít rozhodnuto. S rodinou se neradíme, protože z přítelovy strany se jim v podstatě nelíbí nic a našim je to jedno, že si zvyknou hlavně aby byl prcek zdravý :) Tak bych chtěla znát váš názor jelikož nám se obě jména líbí úplně na stejno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
9.6.15 15:37

K vašemu příjmení urcite Damian :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie