Jaké jméno k příjmení Mazanec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
866
7.5.15 11:51

Jméno "Mikuláš Mazanec"

Ahoj všem. Čekáme chlapečka, a moc se nám líbí jméno Mikuláš. Moje mamka s tím má evidentní problém, že se mu kvůli té kombinaci Mikuláš Mazanec budou děti smát, a kdovíco :roll: Proto jsem se chtěla zeptat na nezaujatém poli :lol:, jak na vás tato kombinace působí, abych znala taky názory veřejnosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
7.5.15 11:55

Děti se smějí kvůli jiným věcem ;) a nelíbí se mi ani Mikuláš ani Mazanec :mrgreen: ale s tím asi nic neuděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
7.5.15 11:55
@JayLee píše:
me se to nelibi pac prave M a M no ale je to věc nazoru :pankac: ja bych zvolila jiny aby tem nebyly ty dve M zni to ¨zvlastne no :nevim:

OK, díky. Jsem zvědavá na další reakce a vítám jakékoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8614
7.5.15 11:57

Mně to přijde vtipný, je to jak nákupní seznam :lol:, takovou kombinaci jmen bych nevolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
7.5.15 11:58

Nevím, promiň, mě se ta kombinace vůbec nelíbí.
Dala bych spíš něco krátkého a tvrdšího, typu Petr atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
7.5.15 11:59

Já myslím, že smát se mu budou už jen kvůli tomu příjmení, takže to jméno to už moc nezachrání, ale ten Mikuláš to ještě podtrhne, já osobně bych asi volila jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
7.5.15 11:59
@Meredit píše:
Nevím, promiň, mě se ta kombinace vůbec nelíbí.
Dala bych spíš něco krátkého a tvrdšího, typu Petr atd…

V pohodě, my už právě od toho s manželem nemáme potřebný odstup, proto vítám všechny názory, díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
7.5.15 12:01

No já myslím ať bude křestní jméno jaké chce, tak je to jedno. Příjmení je docela úsměvné :) takže jestli to bude LUkáš Mazanec, nebo MIkuláš Mazanec je úplně jedno.

A matka si svoje děti už pojmenovala, takže svoje potřeby si ukojit mohla, tak ať se nestará :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
7.5.15 12:04

A mně se jméno Mikuláš moc líbí. Iniciály MM taky.
Spíš si myslím, že dřív nebo později bude v dětském kolektivu stejně terčem posměchu kvůli příjmení… takže co mu dáte za jméno už je asi jedno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
7.5.15 12:05

Třeba u nás v rodině jsou holky všechny MM a kluci zase všichni RM, prostě už je to taková tradice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
7.5.15 12:05

@lornie Mám Mikuláše, pokus se ti líbí, tak od nikoho bych si toho nenechala kecat, tchýně měla také kecy a naočkovala i přítele(pořád chtěli aby se malý jmenoval po něm vzhledem k tomu, že já nesouhlasím aby se děti jmenovali po rodičích), ale stála jsem si za svým a máme Mikuláška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
7.5.15 12:06

@lornie Mně to přijde v pohodě, nevidím v tom spojení nic vtipného, jestli se mu mají smát kvůli Mazanci tak se mu budou smát stejně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
7.5.15 12:06

@lornie
Upřímně? Máte jedno z těch příjmení, která jsou prostě vtipná. A osobně bych k takovému příjmení volila něco jednoduchého a krátkého jako je třeba Petr, Jan…Mikuláš Mazanec…fakt ne.

• Citovat
  • Upravit
Kobea
7.5.15 12:07

Nelíbí se mi jméno Mikuláš, takže za mě nee. Navíc bude mít strašně dlouhé jméno a příjmení. Zvolila bych kratší křestní jméno.

• Citovat
  • Upravit
Hanney
7.5.15 12:10

@lornie no, je to fakt strašný… a i se to špatně vyslovuje.
Co třeba Jan? Josef? Petr? Vít?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze