Jaké jméno k příjmení Mazanec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1283
7.5.15 12:11

Je to strasne, to uz muze byt klidne i Mickey Mouse :) Volila bych kratsi krestni jmeno, nejlepe s R, takze treba uz ten zmineny Petr nebo Radek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.5.15 12:12
@marti81 píše:
Mně to přijde vtipný, je to jak nákupní seznam :lol:, takovou kombinaci jmen bych nevolila.
:lol: Jsem si kvůli tobě skoro rozbrečela dítě. :mrgreen:

Mimochodem, my jsme všichni RR - to jen k tomu MM. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24156
7.5.15 12:12

Tak mě se jméno Mikuláš nelíbí, ale je to můj názor. K jménu Mazanec je to skoro jedno, pokud se mu budou chtít děti ve škole smát, tak to bude kvůli tomu příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
7.5.15 12:13

Změnila bych příjmení. Mazance nezachrani nic. Jinak Mikuláš je pěkné jméno, ale k neutrálnímu krátkému příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
7.5.15 12:13

Nečtu komentáře ale to je děs a hrůza, chudák kluk :mrgreen: promiň za upřímnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
7.5.15 12:15

Taky bych volila něco kratšího, to by se mu opravdu děti smály :zed:, jako budou možná kvůli přijmení i tak, ale tohle už by bylo asi moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
7.5.15 12:16
@andelka83 píše:
Změnila bych příjmení. Mazance nezachrani nic. Jinak Mikuláš je pěkné jméno, ale k neutrálnímu krátkému příjmení.

Taky mě napadla změna příjmení, omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
7.5.15 12:17
@lornie píše:
Ahoj všem. Čekáme chlapečka, a moc se nám líbí jméno Mikuláš. Moje mamka s tím má evidentní problém, že se mu kvůli té kombinaci Mikuláš Mazanec budou děti smát, a kdovíco :roll: Proto jsem se chtěla zeptat na nezaujatém poli :lol:, jak na vás tato kombinace působí, abych znala taky názory veřejnosti :mavam:

Ahoj, ja se tve mamce nedivim, ono je to dost srandovni a myslim, ze si na Vanoce uzije, promin :nevim: d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
7.5.15 12:17

Zatím se vesměs shodujete, děkuju za upřímnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
7.5.15 12:18

@lornie nelíbí… co Lukáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.5.15 12:24
@lornie píše:
Ahoj všem. Čekáme chlapečka, a moc se nám líbí jméno Mikuláš. Moje mamka s tím má evidentní problém, že se mu kvůli té kombinaci Mikuláš Mazanec budou děti smát, a kdovíco :roll: Proto jsem se chtěla zeptat na nezaujatém poli :lol:, jak na vás tato kombinace působí, abych znala taky názory veřejnosti :mavam:

máte už nápadné úsměvné příjmení (co si budem povídat Mazanec není žádná hitparáda), ale za to nemůžete a nic se s tím nedá dělat, ale podtrhnout to ještě neobvyklým (ne tak častým) křestním jménem to je skoro pomsta.. volila bych něco méně nápadného co tak toho Mazance zneutralizuje - třeba Pavel, Petr, Radek, Jakub…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
7.5.15 12:24

Mně se to líbí, křestní jméno Mikuláš je fajn (chodila jsem s jedním sympatickým Mikulášem do školy a líbila se mi kniha Mikulášovy patálie, tak to bude asi tím :-) a s Mazancem to hezky zní. Je pravda, že kvůli příjmení se mu možná děti smát budou (i když je otázka, kolik dětí dneska ví, co to je mazanec), ale to by se smály, i kdyby se jmenoval Honza nebo Petr. Jestli se ti Mikuláš líbí, šla bych do toho.

Jinak teda znám příjmení o dost horší, než je to vaše (to jen k těm reakcím, že by někdo na vašem místě změnil příjmení). Mazanec mi náhodou připadá docela milé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
7.5.15 12:25

Mám kamaráda který v 36 letech změnil příjmení sobě i celé rodině, tedy manželce a dvěma dětem. Vzali si příjmení ženy za svobodna. Nevidím v tom nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
7.5.15 12:27

Já bych dala Prokop Mazanec, to zní lépe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.5.15 12:27
@blobfish píše:
Mně se to líbí, křestní jméno Mikuláš je fajn (chodila jsem s jedním sympatickým Mikulášem do školy a líbila se mi kniha Mikulášovy patálie, tak to bude asi tím :-) a s Mazancem to hezky zní. Je pravda, že kvůli příjmení se mu možná děti smát budou (i když je otázka, kolik dětí dneska ví, co to je mazanec), ale to by se smály, i kdyby se jmenoval Honza nebo Petr. Jestli se ti Mikuláš líbí, šla bych do toho.Jinak teda znám příjmení o dost horší, než je to vaše (to jen k těm reakcím, že by někdo na vašem místě změnil příjmení). Mazanec mi náhodou připadá docela milé :-)

nemyslím si že Mikuláš Mazanec zní stejně jako třeba Petr Mazanec…bohužel to ten neobvyklý Mikuláš - ač je to hezké ještě podtrhne… bohužel ne vše co je hezké se hodí ke každému příjmení…ale je to o citu pro jazyk a o vkusu.. to ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze