Jaké jméno k příjmení Mazanec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31383
7.5.15 14:09

Vnímání směšnosti jmen je hrozně individuální, každá máme jiný smysl pro humor, přijdou nám legrační jiné věci, netýká se to jen jmen :nevim:

já patřím k těm, co jim jméno Mazanec přijde srandovní, představím si něco rozpláclého, třepacího (podobně jako jméno Rosol, když jsem slyšela, že se tak jmenuje přítel kamarádky, mohla jsem se umlátit smíchy, přitom jí na tom nic divného nepřišlo, ne proto, že na to už byla zvyklá, ale prostě vůbec), takže k takovému příjmení bych volila něco hodně obvyklého, co nechá případný údiv poťouchlých blbečků (ano, řadím se k nim) jen na příjmení a nebude ho přitahovat jako celek. Takže Mikuláš Mazanec za mě nee…Tomáš, Martin, Štěpán…klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
7.5.15 14:10

Me se to nelibi. K dlouhemu prijmeni bych dala kratsi jmeno, treba jiz zminovany Marek se hodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
7.5.15 14:19

Mne na tom vadi prave ta predvavanocne/velikonocni kombinace, jak uz tady nekdo zminoval :lol: Urcite bych to v teto kombinaci nedala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
7.5.15 15:30
@lornie píše:
Ahoj všem. Čekáme chlapečka, a moc se nám líbí jméno Mikuláš. Moje mamka s tím má evidentní problém, že se mu kvůli té kombinaci Mikuláš Mazanec budou děti smát, a kdovíco :roll: Proto jsem se chtěla zeptat na nezaujatém poli :lol:, jak na vás tato kombinace působí, abych znala taky názory veřejnosti :mavam:

No je fakt že to bez urážky zní trošku srandovně no :-)fakt bych takovou kombinaci nedávala, už jen skrz to příjmení no :-)
Dala bych něco jako Radim, Radek nebo tak trochu tvrdší něco :-) ale to je na vás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
7.5.15 15:43
@lornie píše:
Ahoj všem. Čekáme chlapečka, a moc se nám líbí jméno Mikuláš. Moje mamka s tím má evidentní problém, že se mu kvůli té kombinaci Mikuláš Mazanec budou děti smát, a kdovíco :roll: Proto jsem se chtěla zeptat na nezaujatém poli :lol:, jak na vás tato kombinace působí, abych znala taky názory veřejnosti :mavam:

Mě spojení nijak hrozné nepřipadá, pokud se na něm shodnete, tak ho dejte. Já znám od dětství Kryštofa Mazance, to se mi líbí, jelikož jsem tak zvyklá. Ale obecně si myslím, že by bylo hezčí nějaké kratší a tvrdší jméno jako Marek Mazanec :potlesk:. Ale rozhodně, pokud Vám se spojení doopravdy líbí, dejte. ;)

• Citovat
  • Upravit
1482
7.5.15 16:48

@lornie Místopředseda Nejvyššího správního soudu se jmenuje Michal Mazanec a to se mi vždycky líbilo, mám ráda, když jméno a příjmení začíná stejným písmenem (jako Marilyn Monroe, Greta Garbo, Betty Barclay a tak :lol: ), Mikuláš je krásný jméno, to je taky super :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.5.15 16:53

Je to takové originálně vánočně-velikonoční :)) maximálně bych se tomu pousmála :) Třeba by na to byl jednou hrdý a nebo taky ne. Dala bych raději Matyáš Mazanec, to se mi líbí :)) rekla jsem to jméno svemu sestiletemu synovi, rekl, ze se mu hrozne nelibi jmeno Mikuláš, nad Mazancem se nepozastavil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
7.5.15 17:05

Marek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
7.5.15 17:19

Klidně… třeba bude slanej jako Marylin Monroe, nebo Manson :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
7.5.15 17:25

Nějaké krátké, Mazanec je poměrně dlouhé slovo :). K dlouhému příjmení sedí krátké jméno a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
7.5.15 17:36

Mikuláš je ok, Mazanec taky… ale k sobě to fakt nejde :nevim: Taky jsem pro kratší jméno.
PS: My měli jako favorita jméno Vavřinec a s vaším příjmením bychom ho taky nedali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
7.5.15 21:12
@jana ja2611 píše:
Marek

Taky jsem psala, zní to fakt dobře :pankac:.

• Citovat
  • Upravit
9452
7.5.15 21:28
@Flenka píše:
Taky jsem psala, zní to fakt dobře :pankac:.

Ja taky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko