Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Možná ještě Valentýna, Klementina, Celestýna, Marion…
Theodor, Eduard, Florian, Frederick?
@Midaku píše: Více
Což si kupodivu napsala zrovna jména která ladí ![]()
Najviac by mi k vám pasovala Isabel ale aj Nikol, Violet, Liliana, Lilien, Sarah
@Anna766 jo, protože to je absolutně mimo můj vkus, tak nemám takoven přehled a fantazii, co všechno by se dalo vymyslet. Navíc ze já si myslím, že nemusí ladit, prece neznamená, že si to myslí i zakladatelka…
Já si myslím, že mají jména trošku k sobě ladit a dávat hlavu patu. Pokud někdo dá Jiřinu a k tomu Edith nebo Svatopluk a Edward, tak si budu myslet, že není úplně normální.
@Midaku píše: Více
Ono jde o to, že jména by ladit měla. Protože mít doma Isabel a k tomu třeba Boženu je dost divný.
Holcicka Leontina, Valentina, Violet, Agatha, Melody, Valery, Marlen, Marion, Marylin, Katrin, Kristin, Isabelle…
Chlapecek Michael, Samuel, Rafael, Daniel…
@Kelsey1 píše: Více
Mam stejny nazor. My jsme detem dali jmena ze dvou soudku, jina se nam nelibila. Aneta a Elena z moderniho soudku, Petra a Martina ze soudku “hit sedmdesatek”. Jenze si nemyslim, ze by to nejak bilo do oci. Ale znam sestry - starsi Stepanka, mladsi Ellen. A to uz mi teda prijde divne.
Na druhou stranu u jmen nepotrebuju, aby se spolu rymovala, zacinala na stejne pismeno, znela dobre, kdyz se vyslovi hned po sobe.
Příspěvek upraven 26.02.25 v 11:33
@Janča6 píše: Více
Ja to nevnímam, že by vaše mená boli z dvoch sudkov, praveže ja osobne by som ich zaradila do rovnakej kategorie. Všetky Martiny, Eleny, Anety aj Petry čo poznam sú v rozmedzi 30-45 rokov.
@Natalia761 píše: Více
Elena je jedno z nejmodernejsich jmen aktualne. Aneta nevim, zato Amalie, Amelie, Adela a Emma vedou. Nezapomenme na Stelu, Nelu a Miu.
@PinkiePieCutie píše: Více
V česku o tom nepochybujem. Na slovensku meno Elena medzi malými deťmi vôbec nevedie. Eleny sú u nás len o pár rokov mladšie Heleny. ![]()
Všem strašně moc děkuji za vaše názory a nápady ❤️ :smiling_face_with3_hearts:
Tak jsme si nakonec uložili Leontýnku a Melánii pro holčičku a chlapce máme jasného Leonka ![]()
@Natalia761 píše: Více
tak tady jsme v CR, takze cetnost jmen na Slovensku je mozna zajimava, ale bezpredmetna.
Eliáš