Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Derin je nazev leku na deprese
Fakt že jo
antipsychotikum…
Ale tak Lydie byly třeba vložky… ![]()
Mě se to nelíbí, ale důležité je ze se líbí vám … A jestli jste přesvědčeni, ze se s nim bude chlapečkovi dobře žít. Ale jestli to je jak psaly holky název nějakých antidepresiv, tak bych fakt volila jiné.
Ten Leonard mi z vašich možnosti přijde nejlepší.
Já tě nepotěším. Mě se nelíbí. Jsem konzervativní a jsem pro česká jména, pokud je české příjmení. Protože Derin Novotný, to mi zní hrozně
Z výběru je pro mě snesitelnej ten Leonard. Dion a Derin se mi nelíbí. Ale pokud se Vám opravdu tolik líbí Derin, zauvažovala bych nad českým Darkem. Je to tomu alespoň podobný.
Darek se dává hodně málo a navíc nezní tak „exoticky“ k českému příjmení.
Derina ani Diona bych nedavala, za to Leonard je super. Jeste se mi líbí Dorian.
Je to divný, budete to muset pořád vysvětlovat, a okolí mu bude říkat Derinku nebo Derčo, stoprocentně.
Dala bych Leonarda, to je dobrý.
Jinak my máme Ladu, což je zase auto, tak mě souvislost s lékem zase tolik nepohorsuje.
Za mě Derin určitě ne je to výrobní název Quentiapinu, což je antypsychotikum. Tohle pro dítě nechceš, to mu můžeš říkat Paralendo atd. Dala bych Leonarda, to se mi líbí.
@lamicina zas jako kolik lidi to vi, ze je to nazev leku? A jak dlouho se ten lek jeste bude vyrabet?
Zakladatelko, zdrobnelinam se nevyhnete.
@malákráličice píše:
@lamicina zas jako kolik lidi to vi, ze je to nazev leku? A jak dlouho se ten lek jeste bude vyrabet?
Zakladatelko, zdrobnelinam se nevyhnete.
je to lék první volby takže dost, má širokospektrální využití…Derin je farmakologická stálicetřeba jako z jiné lékové skupiny Anopyrin atd.
V ČR je jeden Derin, v Domažlicích. Že je to lék vůbec nevím. Ani nevím jestli se mi líbí nebo ne, je to hodně nezvyklé.
To byla nějaká postava v Prumernakovych ne? K ceskymu příjmení mi moc nejde.