Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Za mě je to každýho věc vkusu. Mě se nelíbí, znám 4 děti s tímto jménem, všechny jsou to romky. Ale ať si každý své dítě pojmenuje jak chce, nejhorší jméno to rozhodně není.
@Anonymní píše:
Jméno Vanesa dát nebo ne?
To je otázka. Když ti tady někdo napíše dát, tak ho dáš, když řekne ne, tak ho nedáš?
Za mě ne, ale o jménu rozhodují rodiče, tak pokud ho chcete, proč ne.
@milami píše:
To je otázka. Když ti tady někdo napíše dát, tak ho dáš, když řekne ne, tak ho nedáš?Za mě ne, ale o jménu rozhodují rodiče, tak pokud ho chcete, proč ne.
Taky jsem se takovým diskusím divila, pak jsem si ale řekla, že si tady mohou lidé udělat takový bezplatný jednoduchý průzkum, jak se to jméno líbí/nelíbí. Nedávno to bylo v diskuzi o jménu Linda, mne se vůbec nelíbí a byla jsem překvapená, že naprostá většina to jméno kvitovala jako hezké.
K otázce
, Vanesa není můj šálek kávy.
@terien píše:
Strašný jméno. Navíc cikánský, nedala bych ani za nic
Ani ne tak cikánský, jako irský
ale jasný, mívají ho romské holčičky. Ale jednu Vanesku znám, je bílá a to jméno jí moc sluší, říká se jí Vanes.
Přesně z romského ranku..
jak jsem tu už psala, cikán mi diktuje jména dětí : Izabela, Arabela, Esmeralda a nakonec, paní, konečně Ronaldo!!! ![]()
Vanesa (ssa) je přesně z tohohole ranku, ne, nikdy…
pokud na V : Co Vanda? Valerie? Viktorie?
@Anonymní píše:
To jako fakt? Fakt se musíš ptát? ![]()
Pokud se vám líbí, dejte ho.
Já bych typické cikánské jméno fakt nedala.
Ale každého věc…
@terien cikánský určitě ne když chceš být chytrá nejdřív se podívej po původu jména
![]()
@Anonymní píše:
@terien cikánský určitě ne když chceš být chytrá nejdřív se podívej po původu jména![]()
![]()
![]()
Tak ono puvodem cikánské určitě není ale to ani Esmeralda Ronaldo atd… Ale mezi Romy je tedy Vanesek strašně moc je to jedno z nejobvyklejších jmen této menšiny