Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, rozhoduji se nad jmény pro holčičku Erin, nebo Erika, ještě možno Marika, Miriam k příjmení Mahdalová. Top je Erin, ale nevím jestli je to vhodné.
Jaké byste dali vy? Kdyby náhodou to byl kluk tak Erik.
Ale zatím to vypadá na holčičku.
Přítelovi se moc Erin nelíbí, pač není v kalendáři. Navrhoval Kláru, ale ta se zase nezamlouvá moc mně. ![]()
Tak každopádně, kdyby se mému manželovi jméno Erin nelíbilo, tak ho rozhodně nedám. Ikdyby mě se líbilo sebevíc takže pro mě by už tato možnost padla. Dejte Eriku, my máme kluka Erika a dle mě je to krásné jméno
Erin je krásné jméno, taky jsem o něm uvažovala, ale my máme cizí příjmení. K vašemu příjmení bych dala raději Erika.
Děkuji, asi bych to tak taky viděla na Eriku. Snad to nezní moc tvrdě k příjmení. ![]()
Znám malou Eriku, které všichni říkají Erinka, Erin, dala bych tedy tvar Erika, který v kalendáři je, a říkala jí pak zdrobněle. Jinak mi to jméno nejdřív přišlo hrozně tvrdé, ale ta holčička je taková bojovná (v dobrém slova smyslu), statečná, to jméno se k ní hrozně hodí ![]()
Erika. Určitě. Erin - vybaví se mi Erinia/Erinie - bohyně odplaty a pomsty, nic pěkného.
Erika Mahdal zní dobře. (dejte pryč to ová, není to moderní).
Kláru si zavrhla, protože se ti nelíbí, takže stejně tak bys měla zavrhnout i Erin, ne? A tím pádem bych dala Eriku.
Marika, bude mit super inicialy
ze vsech jmen co jsi psala se mi asi nejvic libi to od pritele, i kdyz ani to bych nedala, ale ani jedna Rika neni vyslovene spatna, mela jsem ve vyberu Marinu, pac Marika mi prisla dost tvrda…
Erika je k příjmení fajn. Erin se mi nelíbí ani trochu a nedala bych to. Tím spíš, když se nelíbí partnerovi. Jeho Klára zní k příjmení moc hezky.