Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Mgree píše:
Ahoj holky, rozhoduji se nad jmény pro holčičku Erin, nebo Erika, ještě možno Marika, Miriam k příjmení Mahdalová. Top je Erin, ale nevím jestli je to vhodné.Jaké byste dali vy? Kdyby náhodou to byl kluk tak Erik.
Ale zatím to vypadá na holčičku.
Přítelovi se moc Erin nelíbí, pač není v kalendáři. Navrhoval Kláru, ale ta se zase nezamlouvá moc mně.
Erin Mahdalová
![]()
anebo
Erin Klára Mahdalová - tak vlk nažere a koza zůstane celá. Prostě taký kompromis ![]()
@Marcam píše:
Erika je romské jméno, ne? Stejně jako Marika.
Erika je skandinávské jméno a Marika je maďarská zdrobnělina hebrejského jména Maria ![]()
Mně se moc líbí Erin
Ale ve vašem případě, když se jménem nesouhlasí partner, byl zvolila Eriku.
Erika je lepší, když je i v kalendáři, a Erin jí můžeš říkat domácky, to je schůdná kompromisní varianta, ke které já bych tedy asi směřovala.
Navíc manžel chce Kláru, ale ta u tebe neprojde, takže nemá nárok, ty chceš Erin, ta u manžela neprojde, takže taky nemáš nárok, ne?
@Morrígan Ní_Boii píše:
Erin Mahdalová![]()
![]()
anebo
Erin Klára Mahdalová - tak vlk nažere a koza zůstane celá. Prostě taký kompromis
Přesně tak
Nevolila bych Miriam: ač je to krásné jmého, tak MiriaM Mahdalová nebude snadné vyslovit.
Když se manželovi Erin nelíbí, tak bych ho nezvolila rovněž, i když je to opravdu krásné jméno.
Zbývá Erika, Marika, popřípadě Marina, jak tu někdo psal, jestli se ti tedy líbí, mně moc, ale na tom houby záleží ![]()
@Mgree píše:
Ahoj holky, rozhoduji se nad jmény pro holčičku Erin, nebo Erika, ještě možno Marika, Miriam k příjmení Mahdalová. Top je Erin, ale nevím jestli je to vhodné.Jaké byste dali vy? Kdyby náhodou to byl kluk tak Erik.
Ale zatím to vypadá na holčičku.
Přítelovi se moc Erin nelíbí, pač není v kalendáři. Navrhoval Kláru, ale ta se zase nezamlouvá moc mně.
Mne se k příjmení nehodí ani jedno jméno
, nějak mi to nezní ![]()