Jméno Erin/Erika?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9909
14.8.16 14:11

Erin :srdce: Krásne jméno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
14.8.16 14:38

Erin se mi vůbec nelíbí :nevim: Dala bych Eriku nebo Miriam. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.16 14:48
@Mgree píše:
Ahoj holky, rozhoduji se nad jmény pro holčičku Erin, nebo Erika, ještě možno Marika, Miriam k příjmení Mahdalová. Top je Erin, ale nevím jestli je to vhodné. :mrgreen: Jaké byste dali vy? Kdyby náhodou to byl kluk tak Erik. :) Ale zatím to vypadá na holčičku.
Přítelovi se moc Erin nelíbí, pač není v kalendáři. Navrhoval Kláru, ale ta se zase nezamlouvá moc mně. :roll:

Erin Mahdalová :palec: :palec:

anebo

Erin Klára Mahdalová - tak vlk nažere a koza zůstane celá. Prostě taký kompromis :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.16 14:49
@Marcam píše:
Erika je romské jméno, ne? Stejně jako Marika.

Erika je skandinávské jméno a Marika je maďarská zdrobnělina hebrejského jména Maria :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
14.8.16 17:18

Mně se moc líbí Erin :) Ale ve vašem případě, když se jménem nesouhlasí partner, byl zvolila Eriku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
14.8.16 17:25

Erika je lepší, když je i v kalendáři, a Erin jí můžeš říkat domácky, to je schůdná kompromisní varianta, ke které já bych tedy asi směřovala.
Navíc manžel chce Kláru, ale ta u tebe neprojde, takže nemá nárok, ty chceš Erin, ta u manžela neprojde, takže taky nemáš nárok, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.8.16 19:25
@Morrígan Ní_Boii píše:
Erin Mahdalová :palec: :palec:

anebo

Erin Klára Mahdalová - tak vlk nažere a koza zůstane celá. Prostě taký kompromis :lol:

Přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
14.8.16 22:39

Nevolila bych Miriam: ač je to krásné jmého, tak MiriaM Mahdalová nebude snadné vyslovit.
Když se manželovi Erin nelíbí, tak bych ho nezvolila rovněž, i když je to opravdu krásné jméno.
Zbývá Erika, Marika, popřípadě Marina, jak tu někdo psal, jestli se ti tedy líbí, mně moc, ale na tom houby záleží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
15.8.16 06:03
@Mgree píše:
Ahoj holky, rozhoduji se nad jmény pro holčičku Erin, nebo Erika, ještě možno Marika, Miriam k příjmení Mahdalová. Top je Erin, ale nevím jestli je to vhodné. :mrgreen: Jaké byste dali vy? Kdyby náhodou to byl kluk tak Erik. :) Ale zatím to vypadá na holčičku.
Přítelovi se moc Erin nelíbí, pač není v kalendáři. Navrhoval Kláru, ale ta se zase nezamlouvá moc mně. :roll:

Mne se k příjmení nehodí ani jedno jméno :(, nějak mi to nezní :(

• Citovat
  • Upravit
2916
15.8.16 11:58

Erika, už jenom kvuli tomu příjmení, jiný mě k tomu nejdou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
15.8.16 21:48

Děkuji bude to Erika :palec: Stejně jí všeci budou říkat Erži :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
21.8.16 09:36

Miriam nebo ta Erin