Líbí se vám jméno Médea?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Klopotkova
10.8.16 13:56

Líbí se vám jméno Médea?

Dobré odpoledne, líbí se vám jméno Médea popř. Meda?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35412
10.8.16 13:58

@Klopotkova líbí se mi neobvyklá jména, ale Médea ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
10.8.16 13:59

Meda ano ( znám Medu Mladkovou nebo Medu Primavesi),Medea ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
10.8.16 13:59

Ne, nelíbí se mi. Ale všechna jména jsou jen o zvyku, takže je to možná tím, že to není běžné jméno a není tolik slyšet. Vím, že ho dala Laďka Něrgešová, protože si ho vybral její syn a nemůžu říct, že by mě nějak oslovilo. Kašly, ale na to, co se líbí ostatním. Nemůžou tady být samé Natálky, Elišky atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
10.8.16 14:01

Medea mi přijde hezká, i když bych takové jméno dítěti nedala, ale zní mi hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
10.8.16 14:01

Meda dobrý, Médea ne, vybaví se mi ta antická vražedkyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
10.8.16 14:02

Ježiš, nevím, Médea je krásná, ale mám pocit, že blbě skončila? Dělala chlapovi blbku, pomáhala z průserů, ochraňovala, oprašovala a on jí potom nechal? A pak zmizela, nebo se utopila v moři a on si s novou brécou pořídil šťastnou rodinku? To bych nedala, to mi připomíná mnoho příběhů kolem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
10.8.16 14:05
@Takyjedna píše:
Ježiš, nevím, Médea je krásná, ale mám pocit, že blbě skončila? Dělala chlapovi blbku, pomáhala z průserů, ochraňovala, oprašovala a on jí potom nechal? A pak zmizela, nebo se utopila v moři a on si s novou brécou pořídil šťastnou rodinku? To bych nedala, to mi připomíná mnoho příběhů kolem. :D

no ještě o trochu horší to bylo…ale taky se mi to vybavilo, i když jméno se mi líbi, ale nedovedu si ho představit k našemu příjmení a i trochu kvuli týhle asociaci… Meda je pěkné, sice nezvyklé, ale jde i k českým příjmením, mám ho ve výběru pro další případnou holčičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
10.8.16 14:06
@Takyjedna píše:
Ježiš, nevím, Médea je krásná, ale mám pocit, že blbě skončila? Dělala chlapovi blbku, pomáhala z průserů, ochraňovala, oprašovala a on jí potom nechal? A pak zmizela, nebo se utopila v moři a on si s novou brécou pořídil šťastnou rodinku? To bych nedala, to mi připomíná mnoho příběhů kolem. :D

Jj, nechal a ona pak zavraždila tu jeho novou, jejího otce a společné syny jako pomstu. A šla pryč.

Příspěvek upraven 10.08.16 v 14:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
10.8.16 14:06

Médea. Jistě. Super jméno pro dceru mediálního magnáta Soukupa. Počkat… už tak pojmenoval svou firmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
10.8.16 14:08

Mne se tyhle jmena nelibi, mam rada klasiku a pri představě, ze se pak jednou vda a bude to treba Medea Reznickova se musim usmivat :) ale kazdeho vec a vkus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
10.8.16 14:09

@Gosi Jo, čarodějnice to byla, jako ty :), ale bylo jí to prd platný. Utopila se, myslím, jejich dcera, ty děti pak obě nějak zmizely? Takovejch je tu spoustu, proč to pokoušet. Ale zase, jméno pěkný, Meda se mi nelíbí vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
10.8.16 14:18

Meda ano, Médea je známá reklamní agentura, takže ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12853

Meda jo, Médea ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998

Meda je krásný jméno. Médea mi asociuje tragický konec, takže tu bych určitě nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze