Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Meda ano ( znám Medu Mladkovou nebo Medu Primavesi),Medea ne.
Ne, nelíbí se mi. Ale všechna jména jsou jen o zvyku, takže je to možná tím, že to není běžné jméno a není tolik slyšet. Vím, že ho dala Laďka Něrgešová, protože si ho vybral její syn a nemůžu říct, že by mě nějak oslovilo. Kašly, ale na to, co se líbí ostatním. Nemůžou tady být samé Natálky, Elišky atd. ![]()
Medea mi přijde hezká, i když bych takové jméno dítěti nedala, ale zní mi hezky.
Ježiš, nevím, Médea je krásná, ale mám pocit, že blbě skončila? Dělala chlapovi blbku, pomáhala z průserů, ochraňovala, oprašovala a on jí potom nechal? A pak zmizela, nebo se utopila v moři a on si s novou brécou pořídil šťastnou rodinku? To bych nedala, to mi připomíná mnoho příběhů kolem. ![]()
@Takyjedna píše:
Ježiš, nevím, Médea je krásná, ale mám pocit, že blbě skončila? Dělala chlapovi blbku, pomáhala z průserů, ochraňovala, oprašovala a on jí potom nechal? A pak zmizela, nebo se utopila v moři a on si s novou brécou pořídil šťastnou rodinku? To bych nedala, to mi připomíná mnoho příběhů kolem.
no ještě o trochu horší to bylo…ale taky se mi to vybavilo, i když jméno se mi líbi, ale nedovedu si ho představit k našemu příjmení a i trochu kvuli týhle asociaci… Meda je pěkné, sice nezvyklé, ale jde i k českým příjmením, mám ho ve výběru pro další případnou holčičku…
@Takyjedna píše:
Ježiš, nevím, Médea je krásná, ale mám pocit, že blbě skončila? Dělala chlapovi blbku, pomáhala z průserů, ochraňovala, oprašovala a on jí potom nechal? A pak zmizela, nebo se utopila v moři a on si s novou brécou pořídil šťastnou rodinku? To bych nedala, to mi připomíná mnoho příběhů kolem.
Jj, nechal a ona pak zavraždila tu jeho novou, jejího otce a společné syny jako pomstu. A šla pryč.
Příspěvek upraven 10.08.16 v 14:06
Médea. Jistě. Super jméno pro dceru mediálního magnáta Soukupa. Počkat… už tak pojmenoval svou firmu…
Mne se tyhle jmena nelibi, mam rada klasiku a pri představě, ze se pak jednou vda a bude to treba Medea Reznickova se musim usmivat
ale kazdeho vec a vkus ![]()
@Gosi Jo, čarodějnice to byla, jako ty
, ale bylo jí to prd platný. Utopila se, myslím, jejich dcera, ty děti pak obě nějak zmizely? Takovejch je tu spoustu, proč to pokoušet. Ale zase, jméno pěkný, Meda se mi nelíbí vůbec.
Meda je krásný jméno. Médea mi asociuje tragický konec, takže tu bych určitě nedala.
Dobré odpoledne, líbí se vám jméno Médea popř. Meda?