Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Libilo by se mi Estelle nebo klasicky Stella, tu mame my. Estel mi prijde takove neuplne.
Bud Stela nebo Ester. Takhle je to ani ryba ani rak, v pocestene podobe navic…
@Sofie2013 u Estelle bych se docela bála, že přezdívkou na celý život by bylo Tele ![]()
Pokud by se mi holčička představila, že je Estel, automaticky by mi naskočilo, že se jmenuje Ester a neumí říkat R.
@Bubla_Bučková máme syna Jáchyma a přesně 9 z 10 lidí a jak mu říkáte? No že by Jáchyme, Karle určitě ne
dcera je Dorota a všichni jsou hrozně udivení, že ji do kočárku říkám Doroto nezlob, však se tak ty děti jmenují proč bych měla mít 20× přezdívek. Ano synovi říkáme ještě Jášo a dcerce Dori, ale jinak nemám potřebu vymyslet nic dalšího, však ve školce/škole/zaměstnání jim taky nikdo nebude říkat Jáchymečku a Dorotičko..
Jinak Estel - má známá, po babičce. Můj vkus to není, ale mě se celkově líbí velmi málo ženských jmen..
Nelíbí..A chudák holka bude vypadat, jak když ráčkuje a vysvětlovat, že není EsteR, ale opravdu EsteL.
Estel je pěkné, ale jak už tu padlo bála bych se, že jí to budou lidi komolit na Ester nebo se jí budou stokrát ptát. Mám podobné patálie se jménem. I mi zkazili vysvědčení, které museli předělávat, protože takto bylo neplatné ![]()
@Sasanka jarní píše:
Joeyho agentka hereckých rolí
Jo, přesně na tu jsem si taky vzpomnela. ![]()
Za mě ne. Když se řekne Estelka hned se mi vybaví Estelka- pastelka
@cilly píše:
Jo, přesně na tu jsem si taky vzpomnela.
Ja taky ![]()
Mně se toto jméno nelíbí. Tedy pokud není manžel cizinec a v jeho zemi toto jméno běžné - to bych pak brala jinak.
@Qadra píše:
Za mě ne. Když se řekne Estelka hned se mi vybaví Estelka- pastelka
A treba Lenka plenka podprsenka. Proc maji furt lidi potrebu na kazde jmeno vymyslet rymovacku? ![]()