Jméno Estel?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21235
31.5.19 22:01
@Qadra píše:
Za mě ne. Když se řekne Estelka hned se mi vybaví Estelka- pastelka

A treba Lenka plenka podprsenka. Proc maji furt lidi potrebu na kazde jmeno vymyslet rymovacku? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.5.19 22:28
@Michaeli píše:
Ahoj maminky, včera jsem se tu ptala na jméno Etel/Etela…a příspěvky mi daly brouka do hlavy… „Estel“…
Celý den mi jede v hlavě Estelko, Estelce, Esty, Estynko, Estelinko…mám už mlíko na mozku nebo se vám to jméno také líbí? Proč ano, proč ne? Kdybyste někde Estelku potkali, jaká by byla nejspíš vaše reakce na toto jméno? Předem vám moc děkuji za odpovědi :* :srdce:

Jednu potkávám a jméno jí sluší. Osobně jsem jméno dítěti vybrala bez nutnosti lézt na internet a ptát se anonymních osob. Je to tvoje dcera a tvoje volba. Ty na ni budeš denně volat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.5.19 22:30
@Kristyna.Vechtova píše:
@Bubla_Bučková máme syna Jáchyma a přesně 9 z 10 lidí a jak mu říkáte? No že by Jáchyme, Karle určitě ne :roll: dcera je Dorota a všichni jsou hrozně udivení, že ji do kočárku říkám Doroto nezlob, však se tak ty děti jmenují proč bych měla mít 20× přezdívek. Ano synovi říkáme ještě Jášo a dcerce Dori, ale jinak nemám potřebu vymyslet nic dalšího, však ve školce/škole/zaměstnání jim taky nikdo nebude říkat Jáchymečku a Dorotičko..Jinak Estel - má známá, po babičce. Můj vkus to není, ale mě se celkově líbí velmi málo ženských jmen..

Znám Dorotku a říkají jí Dorka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
31.5.19 22:38

Líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
31.5.19 22:42

Mne se Estel libi, nijak by me to nesokovalo, kdybyi nekdo oznamil, ze tak pojmenoval dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
31.5.19 22:50

Mě se nelíbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
1.6.19 07:30

Ale jo, estel je celkem pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.19 08:46

@Russet Dorka mi přijde jako selka :oops: ale jak říkám mě se celkově líbí velmi málo ženských jmen a nejsme doma zaměřený na ťuťu ňuňu přezdívky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.6.19 11:04
@Kristyna.Vechtova píše:
@Russet Dorka mi přijde jako selka :oops: ale jak říkám mě se celkově líbí velmi málo ženských jmen a nejsme doma zaměřený na ťuťu ňuňu přezdívky :)

Tak nesmíš u toho myslet na Doru z Tří oříšků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
1.6.19 11:19
@Michaeli píše:
Ahoj maminky, včera jsem se tu ptala na jméno Etel/Etela…a příspěvky mi daly brouka do hlavy… „Estel“…
Celý den mi jede v hlavě Estelko, Estelce, Esty, Estynko, Estelinko…mám už mlíko na mozku nebo se vám to jméno také líbí? Proč ano, proč ne? Kdybyste někde Estelku potkali, jaká by byla nejspíš vaše reakce na toto jméno? Předem vám moc děkuji za odpovědi :* :srdce:

Mě se nězamlouvá ani Etel, Ester a ani Estel :oops: Nicméně pokud se ti líbí, jdi do toho. Já sama jsem pojmenovala své dcery tak, že to jméno mi vždy zježí chloupky, strašně se mi líbí, hraju si s ním a sama bych se tak chtěla jmenovat :mrgreen: Zároven mám ráda jména, která jsou trošku opomíjená :mrgreen:

Třeba jsem vždycky chtěla Terezku - mám moc dobrou asociaci, neznám žádnou pipi Terku :P a nebo Emmu - podle seriálu Přátelé. No a když jsem otěhotněla, tak bylo tolik Terezek, navíc přítel měl psa Terezii (říkali jí Terinko, Terko, Terouši) a tak jsem od toho upustila, ale psal se rok 2014 a tehdy byla obrovská vlna jména Ema - takže i od toho jsme upustili :mrgreen: A jsem ráda.

Takže moje rada - jdi do toho. Pokud se s mužem na tom shodnete, proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
1.6.19 11:41

Taky nad tímto jménem uvažujeme. Ale zase se neumíme rozhodnout, jestli ve tvaru Estel nebo Estela. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21235
1.6.19 13:37

@Russet Dorka je myslim z filmu Leto s kovbojem. Byla to zkratka od Doubravky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61004
1.6.19 14:31

Dneska jsem jela kolem pole s repkou a tam zapichla cedule estelia :mrgreen: tak jsem si vzpomněla na tuhle diskusi :lol: dneska je to - ie u jmen moderni tak muzete dat Estelie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.19 14:40

@Russet ty jo ta mě vůbec nenapadla :lol: spíš mě napadla Dorka z Ordinace, prostě taková puťka no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
1.6.19 14:44
@Michaeli píše:

Estel se mi.libi moc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze