Jméno Ida

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
604
17.3.22 09:44

Mně to přijde jako normální jméno, asi bych se nad ním nijak nepozastavovala, ale kamarádky příbuzná tak teď pojmenovala svou dceru a hodne to řeší, že co to je jméno, jak je vůbec něco takového mohlo napadnout…
Clovek nikdy nevybere jméno, co se líbí všem. Dejte to, které spouští nějaké pozitivní vybrané u Vás dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2580
17.3.22 09:55

Ida se mi nelíbí, ale fakt je, že s vaším příjmením to zní super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.22 19:28

Mně se líbí moc 😍 krátké, jednoduché, neobvyklé, ale zároveň žádná velká divočina. Čekáme holčičku a uvažujeme nad tímto jménem. Asi vždycky někdo řekne “Coooze zase Ema/Ella/Mia/Stella??? To je furt dokola” tak stejně tak spousta lidí řekne “co to jako je, Ida, to je jako jméno???” 🤦🏼‍♀️ 😩 a mně je zrovna Ida celkem sympatická 😇

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.22 11:05

Taky se mi líbí, Elisek a adel je už moc

• Citovat
  • Upravit
24.3.22 06:45
@NikaXS píše:
Mně to přijde jako normální jméno, asi bych se nad ním nijak nepozastavovala, ale kamarádky příbuzná tak teď pojmenovala svou dceru a hodne to řeší, že co to je jméno, jak je vůbec něco takového mohlo napadnout…
Clovek nikdy nevybere jméno, co se líbí všem. Dejte to, které spouští nějaké pozitivní vybrané u Vás dvou.

No, to by mne tedy zajímalo, co říká na svoje jméno Elektra Maria Müller? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze