Jméno Ida

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
31.8.17 14:46

Nebyla to nějaká mineralka? Což je tedy fuk, jen mi to hned naskočí. Jméno se mi líbí a prijde mi docela bezne - ve smyslu žádná Esmeralda apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
31.8.17 15:05

Jméno Ida je krásné ;) Pokud se Vam libi, tak bych ho dala. V záplavě Elisek a Adelek vynikne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
31.8.17 15:09

Ida Raskenová, ten film už si naštěstí asi nikdo nepamatuje 8) Ale jinak to nezní špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
31.8.17 15:48

Wa wi wu we, wo ist Uwe, Udo, Ida, Uwe ist da :mrgreen:
Ale jinak mi to zní (překvapivě) celkem hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32039
31.8.17 17:29

Ida je moc hezké jméno, ladí i s vaším příjmením, já bych ho dala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44171
31.8.17 19:32

Krásné jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.17 20:31

Tak že bychom vážně měli nakonec Iduli? :D Je pravda, že Elišky a Adélky potkáváme všude, Idušku jsem potkala poprvé. Nepotřebujeme být originální, to vůbec ne, ale zase všeho moc škodí, že? :lol: No, uvidíme, jestli nadšení pro jméno vydrží i dál. Přemýšlím ještě, jestli to nenadhodit rodině. Neřekli jsme, co čekáme, a zatím ani jména, nad kterými uvažujeme. Pohlaví určitě prozradit nechceme, ale jména bychom nějak v rodině mohli probrat. Třeba že bychom navrhli pár jmen pro kluka, pár jmen pro holku a uvidíme, jak se budou tvářit. Já neříkám, že by měli jméno pro naše dítě vybírat ostatní, ale nadruhou stranu nechci dát něco, co by se některé babičce/některému dědečkovi vysloveně nezdálo a nešlo jim přes pusu. Eliška i Adélka by nejpíš prošly, ale u té Idušky furt nevím. I když v generaci našich rodičů to jméno mohlo být běžnější. =)

• Citovat
  • Upravit
10631
31.8.17 20:38
@Anonymní píše:
Tak že bychom vážně měli nakonec Iduli? :D Je pravda, že Elišky a Adélky potkáváme všude, Idušku jsem potkala poprvé. Nepotřebujeme být originální, to vůbec ne, ale zase všeho moc škodí, že? :lol: No, uvidíme, jestli nadšení pro jméno vydrží i dál. Přemýšlím ještě, jestli to nenadhodit rodině. Neřekli jsme, co čekáme, a zatím ani jména, nad kterými uvažujeme. Pohlaví určitě prozradit nechceme, ale jména bychom nějak v rodině mohli probrat. Třeba že bychom navrhli pár jmen pro kluka, pár jmen pro holku a uvidíme, jak se budou tvářit. Já neříkám, že by měli jméno pro naše dítě vybírat ostatní, ale nadruhou stranu nechci dát něco, co by se některé babičce/některému dědečkovi vysloveně nezdálo a nešlo jim přes pusu. Eliška i Adélka by nejpíš prošly, ale u té Idušky furt nevím. I když v generaci našich rodičů to jméno mohlo být běžnější. =)

Já bych s nimi jméno neprobírala, pokud se jim nebude líbit, bude tě to mrzet a budeš váhat jestli ho dát. Přitom je to škoda, máte vybrané opravdu fajn jméno. Oznámila bych jim po porodu jméno miminka a hotovo :) Nikdy se nezavděčíš všem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44171
31.8.17 20:47
@Anonymní píše:
Tak že bychom vážně měli nakonec Iduli? :D Je pravda, že Elišky a Adélky potkáváme všude, Idušku jsem potkala poprvé. Nepotřebujeme být originální, to vůbec ne, ale zase všeho moc škodí, že? :lol: No, uvidíme, jestli nadšení pro jméno vydrží i dál. Přemýšlím ještě, jestli to nenadhodit rodině. Neřekli jsme, co čekáme, a zatím ani jména, nad kterými uvažujeme. Pohlaví určitě prozradit nechceme, ale jména bychom nějak v rodině mohli probrat. Třeba že bychom navrhli pár jmen pro kluka, pár jmen pro holku a uvidíme, jak se budou tvářit. Já neříkám, že by měli jméno pro naše dítě vybírat ostatní, ale nadruhou stranu nechci dát něco, co by se některé babičce/některému dědečkovi vysloveně nezdálo a nešlo jim přes pusu. Eliška i Adélka by nejpíš prošly, ale u té Idušky furt nevím. I když v generaci našich rodičů to jméno mohlo být běžnější. =)

S nikým bych to neprobirala, jakmile do toho zacnou příbuzní kecat, je to na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.17 21:18

Ida se mi moc líbí. Elišku a Adélku bych taky nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.17 21:41

Ida se mi nelíbí, ale pokud se to líbí vám, tak ho dejte… jinak, taky bych nedala jméno, které by prarodičům nešlo vyloženě přes pusu :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
31.8.17 22:06

Ida je super!!! podle mě to bude mít větší úspěch než Eliška - každý řekne, no to je každá druhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 11:36

@KarlaMonikova Přesně - já neříkám, že musí být ze jména všichni nadšení, toho se nedocílí asi nikdy. Ale nerada bych, aby to bylo pro prarodiče vysloveně něco, s čím budou muset bojovat. Zkusíme to nadhodit - ještě tedy musíme vymyslet, jaká jména jim předložíme :lol:. Mám v plánu navrhnout jim ještě nějakou divočinu, proti které by Ida mohla znít vlastně úplně v pohodě :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4192
1.9.17 12:10
@Anonymní píše:
@KarlaMonikova Přesně - já neříkám, že musí být ze jména všichni nadšení, toho se nedocílí asi nikdy. Ale nerada bych, aby to bylo pro prarodiče vysloveně něco, s čím budou muset bojovat. Zkusíme to nadhodit - ještě tedy musíme vymyslet, jaká jména jim předložíme :lol:.Mám v plánu navrhnout jim ještě nějakou divočinu, proti které by Ida mohla znít vlastně úplně v pohodě :lol: :lol:

To je dobrá taktika. :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.22 12:28

Dnes má v občanském kalendáři slaví svůj svátek jméno Ida a Idun? Jak se vám líbí?
 https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko