Jméno Ingeborg

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
138
15.4.17 21:26

Jméno Ingeborg

Zdravím všechny nastávající maminky :mavam:

Za chvilku se s přítelem dozvíme pohlaví našeho miminka a jako nedočkaví rodiče přemýšlíme nad jmény. Pro kluka máme jasno, shodli jsme se téměř ihned :) Ale u holky to máme těžší. Co se líbí mně, to se nelíbí příteli a naopak. Procházeli jsme kalendář jmen používaných v ČR a přítele zaujalo jméno Ingeborg. Mně se nejdřív nelíbilo a nechápala jsem, co je na něm tak krásného, ale čím víc si ho říkám, tím více mi přijde zajímavé :)
Rozhodli jsme se požádat o pomoc. Chtěli bychom znát váš názor (i ten negativní) na tohle jméno :)

Děkujeme za všechny reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12156
15.4.17 21:28

@Teulina tak nejvic zalezi na prijmeni, takova Ingeborg Novakova nic moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.4.17 21:30

@saadet Jééé, pardon, ve spěchu jsem zapomněla napsat příjmení :D Příjmení bude Suchá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
15.4.17 21:31

@Teulina tak to se uprimne priznam bych nedala…k typickemu ceskemu prijmeni mi to nejde…ale jestli se Vam libi, nereste ostatni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.4.17 21:33

@saadet Moc děkujeme za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
15.4.17 21:34

K přijmeni Suchá bych teda dala maximálně Ingrid. Ingeborg Suchá mi přijde jako dost velký úlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
15.4.17 21:36

Nenapada me zdrobnelina. Jak budete holcicce rikat? Inguska? Borinka? Inka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
15.4.17 21:39

Já bych dala Kristina - zdrobněliny máte podobné - Tinka, Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
15.4.17 21:39

K prijmeni se to nehodi, dite vam jednou podekuje, ale je to vase volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
15.4.17 21:40

Jestli se vám to líbí, tak proč ne. Dneska je těch neobvyklých jmen i kombinací tolik, že mi nepřijde divné snad nic. Sami jsme dali sice české jméno (Vavřinec), ale názory lidí se taky dost různí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.4.17 21:41

@dana.dv Upřímně nad zdrobnělinou jsme přemýšleli. V okolí znám jednu Ingeborg a té se říká jen Inka. Já vůbec nevím, jak bych bych jí říkala, líbí se mi Ingeborg jako celek. Přítel jí chce říkat Borče :lol: Ale to jsem mu zakázala, že je to jak morče :lol: :mrgreen:
Spíše nás zajímal celkový názor na to jméno, jestli je to fakt takový úlet, jako to na první „poslech“ zní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.4.17 21:42

Ingrid Suchá možná..Ingeborg fakt ne..je to tvrdé jméno, cizí a hodně bych se divila a holčičku litovala kdybych slyšela jak tak někdo na pískovišti volá.. :nevim: ale vaše volba

• Citovat
  • Upravit
7228
15.4.17 21:43

My jsme měli na základce učitelku Ingeborg, učitelku němčiny a měla německý předky, myslím, že to je typicky německé jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.4.17 21:43

@yummymummy Inge je krásný, takovou zdrobnělinu jsme ještě neslyšeli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
15.4.17 21:44

Ingeborg samotne se mi libi, znam Ingeborg Kamenickou, rikaji ji celym jmenem, zadne zdrobneliny. Ale k Sucha mi to teda hodne neladi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze