Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Me se to taky nelibi, at si da dedovu fotku do ramecku, pokud mu chybi, ale nevim proc s tim jmenem tejrat dite… muzete to dat jako druhe jmeno
Jen ještě doplním, že druhé v pořadí má manžel jméno Arnošt. Mně se líbí jenom jedno jméno, ale tak se jmenuje jeho brácha, z bližší rodiny nechceme stejné ![]()
@AndelaCerna píše:
Me se to taky nelibi, at si da dedovu fotku do ramecku, pokud mu chybi, ale nevim proc s tim jmenem tejrat dite… muzete to dat jako druhe jmeno
Toho nejsem úplně zastáncem, ale zkusím to manželovi navrhnout ![]()
Jak dlouho jsi těhotná? Počkala bych na definitivní verdikt z gynekologie, zda čekáte holku nebo kluka, možná se tím leccos vyřeší. Také v čase se mohou preference měnit - s manželem jsme se na obou dětech shodli až kolem pátého, šestého měsíce. Nemá smysl to hrotit dřív, beztak to dřívější porod nevyvolá ![]()
@Icestar píše:
Jak dlouho jsi těhotná? Počkala bych na definitivní verdikt z gynekologie, zda čekáte holku nebo kluka, možná se tím leccos vyřeší. Také v čase se mohou preference měnit - s manželem jsme se na obou dětech shodli až kolem pátého, šestého měsíce. Nemá smysl to hrotit dřív, beztak to dřívější porod nevyvolá
Když my nechcem znát pohlaví
Právě že už se dohadujeme několik měsíců ![]()
Ervín se mi nelíbí, ale chápu manžela, že by chtěl dát jméno po dědovi. Prostě vymýšlejte dál a třeba ještě na něco přijdete. Já měla celkem jasno, nedohadovali jsme se. A syn se taky jmenuje jako jeden z dědů.
No zní to trochu dedeckovsky
ja bych ho nedala. U nás tohle nehrozilo - ja rodim, ja vybírám jména.
@Anonymní píše:
Když my nechcem znát pohlavíPrávě že už se dohadujeme několik měsíců
Aha, tak to je jiná. A co takhle najít nějaký kompromis? ERvín, Arnošt - co Ernest?
Náhodou..zní to nadčasově, vůbec bych se toho jména nebála ![]()
Jo a dala bych ho ale s krátkým i Ervin ne Ervín ![]()
Příspěvek upraven 14.04.17 v 09:43
@Tichošlápek píše:
No zní to trochu dedeckovskyja bych ho nedala. U nás tohle nehrozilo - ja rodim, ja vybírám jména.
To jsem mu taky říkala, že se přece nenarodí jako šedesátiletý pán ![]()
Budu si to opakovat tak dlouho, až tomu třeba přijdu na chuť
Ten Arnošt mi zní líp a má i víc obměn, jak mu říkat ![]()
@Samantha9 píše:
Náhodou..zní to nadčasově, vůbec bych se toho jména nebála
Jo a dala bych ho ale s krátkým i Ervin ne ErvínPříspěvek upraven 14.04.17 v 09:43
Teda, takhle mi to zní o dost lépe ![]()
Zdravím dámy, jsem konečně těhotná a došlo na jména a to je u nás boj
Máme spíš měkké příjmení, co tomu říkáte vy? Děkuji za názory 
Na holce jsme se už shodli, ale pro kluka vůbec, manželovi se moc líbí Ervín po jeho milovaném dědečkovi, který už zemřel, mně to přijde takový divný