Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Samantha9 píše:
No ani né tak Slováci.. spíš slovenská menšina žijící v osadách
jo oni tam mají plazmovky i se satelitem
![]()
@elle21 píše:
jo oni tam mají plazmovky i se satelitem![]()
No jasně! ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
@Anonymní píše:
Nechám si toho Ervina ještě projít hlavou, jedna čárka a najednou mi to přijde mnohem lepší, zeptám se manžela
S kratkym i mi to take prijde jako docela hezke jmeno
S dlouhym priserne
zajimave…
Ale jak tu nekdo psal, kdyby slo o me, asi bych se radeji jmenovala treba Tomas, nez Ervin.
Mám obyčejné jméno, na ZŠ jsme byly ve třídě 4 stejného jména a na SŠ už nás bylo 5 a bylo to děsný, pořád a která a jaká?
Spolužačka byla Laura, v té době neobvyklé jméno, byla jediná, záviděla jsem jí a závidím to jméno do teď, i v dospělosti říká, jak je ráda, že si její rodiče dali práci s výběrem jména a dnes? Laura na každém rohu, tak asi takhle. Můj manžel má na tu dobu taky neobvyklé jméno a je na něj opravdu pyšný a je rád, že není obyčejný Michal nebo Tomáš
A asociace Ervínek-hurvínek
Nahoďte jakékoliv jméno a vymyslí se rýmovačka nebo říkanka na všechny
Ervinovi přicházím na chuť, možná dáme dvě jména, uvidíme ![]()
Jinak mám problém s výběrem jména hlavně proto, že vedu jistý oddíl dětí a ta často dávaná jména mi fakt lezou krkem
Potom se mi jméno líbí, ale vzpomenu si na jednoho grázlíka a prvotní zalíbení jde stranou, asi jsem blázen
Naštěstí žádnou Karin neznám a toho Ervina také ne ![]()
@Ice79 píše:
Taky nechápu. Kdyby byl dědeček Ruprecht, tak by manžel na tom taky trval? Nechápu rodiče, co chtějí být strašně „moderní“ a dávají tyhle jména. Nechápu, co tím sledují. Jasně, každý nechce Elišku, kterých je kolem plno, ale přece ji hned nepojmenuju Hildegarda.Co já bych za to dala jmenovat se stejně jako třeba tři holky ve třídě.
Ale dědeček nebyl Ruprecht ani Kazisvět, tak jsou tyhle konspirace zbytečné
Nechceme být moderní, ale viz moje vysvětlení, když se mi v oddíle sejde 30 dětí a z toho je jenom 5 jmen jednou, tak jsem šťastná
Líbí se, když má jméno nějakou historii, nebo osobní význam, jako třeba plánovaná Karin a případný Ervin ![]()
@Aenne píše:
jo mají, čím věčší blb, tím věčší plazmovka…a čím moudrejší člověk, tím méne kouká na televizi, anebo případne v době internetu nemají tv stanice vubec a televizní obrazovku využívaji jen na to, aby si v ní přes kábel promítali kvalitní filmy z internetu.
Jééé, tak to my jsme v tom případě totální ultrablbci
. Máme tv s úhlopříčkou 138 cm a koukáme na ni
. Super názor ![]()
@Samantha9 píše:
Nechceš jim to dítě pojmenovat ty?Duška v profilovce a takový nááázory, to k němu nějak nejde
Také mě to s tím kontrastem profilovky a názorů napadlo… ![]()
Jednoho znam, neni to Cech, ale k ceskemu prijmeni bych takove jmeno nedala:) Nicemne je to kazdeho vec…originalita za kazdou cenu je nekdy dost priserna vec:)
@JaniceB píše:
Jednoho znam, neni to Cech, ale k ceskemu prijmeni bych takove jmeno nedala:) Nicemne je to kazdeho vec…originalita za kazdou cenu je nekdy dost priserna vec:)
Myslím, že kvůli originalitě to v tomto případě nebude..pokud jsi tedy ovšem četla diskuzi
. A navíc tohle jméno u nás bylo běžné, tak mi to teda originální nijak nepřijde..
@Aenne píše:
A co tam vlastne v té televizi koukáte? A tá paní, co jí máte ne profiiovce, na ni taky koukáte?
tak snad se každý v televizi může koukat na co chce, ne? ![]()
@Aenne píše:
jasne,
mne zajíma, co tam lidi koukaji, to je otázka ze zvědavosti
No zrovna dneska po dlouhé době jsem viděla krásnou pohádku, kterou jsem ještě nikdy neviděla „O medvědu Ondřejovi“. A na Samanthu ze sexu ve městě jsem koukala, je to moje dvojnice
. Jinak se dívám na zprávy a ráno na čt Déčko. Jinak teda máme tv propojenou s internetem, tak se vlastně můžu v tv dívat na úplně všechno až do zblbnutí
![]()
@Aenne píše:
jasne,
mne zajíma, co tam lidi koukaji, to je otázka ze zvědavosti
když tě to tak zajímá, tak u nás přes den běží pohádky na Déčku a večer koukám na kriminálky - Myšlenky zločince, Rizzoli and Isles, Sběratelé kostí, Výměna manželek (to je nejlepší kriminálka ever)… ![]()
@Samantha9 Cetla…v tomhle pripade bych to asi dala…kdyby se mi to, jako matce, libilo take:) Ja spis mam ted na mysli ty ruzne Samanthy Novakove /asi podle sexu ve meste?/, Melanie Vopršálkové atd. To mi prijde proste uchylny…:))))))