Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně to přijde super! Sami jsme dali méně frekventovaná jména. I když nakonec to vypadá tak, že spocielně jméno staršího dítěte se docela dostalo do kurzu. A to mě štve.
Nechám si toho Ervina ještě projít hlavou, jedna čárka a najednou mi to přijde mnohem lepší, zeptám se manžela ![]()
@Anonymní píše:
Teda, takhle mi to zní o dost lépe
Viď? Je to takový světový náhodou.. ![]()
@Anonymní píše:
Nechám si toho Ervina ještě projít hlavou, jedna čárka a najednou mi to přijde mnohem lepší, zeptám se manžela
@Anonymní píše:
Můj kamarád má zase psa Terezku a taky se tak jmenuje každá pátá holčička na písku
To ano, me jde spis o to ze ja bych to nedala, protoze to s nim mam moc spojene, jinak je to samozrejmne na kazdem ![]()
@Samantha9 píše:
Viď? Je to takový světový náhodou..
Moc děkuji
Je to o hodně lepší v téhle podobě ![]()
Me se Erwin libi moc. Zijeme v Rakousku a tady je Erwin (s w, kratke i) caste a oblibene jmeno.
Příspěvek upraven 14.04.17 v 10:01
@Krtiinka píše:
To ano, me jde spis o to ze ja bych to nedala, protoze to s nim mam moc spojene, jinak je to samozrejmne na kazdem
Takhle mám já asociaci s Denisem a Dášenkou, za mého dětství měli sousedi psy těchto jmen, to má asi každý nějaké ![]()
Tvůj manžel má teda hroznej vkus na jména, promiň
Miminko Ervín ![]()
@Geroma píše:
Ani náhodou. Jedno z mála jmen, ktere by proslo jen pres moji mrtvolu..
To mám jiná jména ![]()
@Anonymní píše:
Takhle mám já asociaci s Denisem a Dášenkou, za mého dětství měli sousedi psy těchto jmen, to má asi každý nějaké
Presne jak rikas ![]()
A je docela vtipný, že pro holku máme vybranou Karin, tak se to i rýmuje s Ervinem ![]()
@Moravanka123 píše:
Me se Erwin libi moc. Zijeme v Rakousku a tady je Erwin (s w, kratke i) caste a oblibene jmeno.Příspěvek upraven 14.04.17 v 10:01
S „w“ to je na mě moc, to nechcem, ani nijak zdvojené souhlásky, atd. ![]()
Můj kamarád má zase psa Terezku a taky se tak jmenuje každá pátá holčička na písku