Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Aenne píše:
jasne,
mne zajíma, co tam lidi koukaji, to je otázka ze zvědavosti
Tak třeba Šílenci z Manhattanu, Vláda a Výměna manželek.
Nechcete si založit své téma „Na co koukáte v TV“ a přestat mi to tu plevelit, děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Nechcete si založit své téma „Na co koukáte v TV“ a přestat mi to tu plevelit, děkuji
Pravda, takže k tématu - jméno Ervín mi nijak nevadí, ale nedala bych ho hlavně proto, že se mi příčí pojmenovávat děti po mrtvých příbuzných. Dala bych raději toho Ervina, to zní dobře, není to úplně stejné ale přesto to odkaz na dědu má.
@Aenne píše:
My zas filmy koukáme z internetu přes kábel, buď si je koupíme, databáze je obrovská, anebo si filmy taky pronajímame na 24 hodin a líbi se nám, že jsou bez reklam a bez celebrit, promitame je na celou stenu, takže máme z postele kino.
z interentu koukám arte.fr, jsou tam fakt dobré věci a spravodajství z internetu.
My blbci děkujeme za inspiraci na co se koukají ti inteligentní lidé ![]()
@Aenne píše:
nebylo to tak mysleno, vy jste napsali na co koukáte, já jsem chtela napsat,že i bez televize se dají videt fantastické filmy…ale když myslíte a dekujete, tak není zač.
Vážně jo??? Kdo by to řekl ![]()
Mně se jméno líbí ve variantě s tím krátkým i. A klidně bych výběr nechala až po narození, to mi dost pomohlo u výběru jména pro druhého syna - potřebovala jsem prostě vidět jak vypadá, jestli k němu jméno pasuje ![]()
@fenny píše:
Mně se jméno líbí ve variantě s tím krátkým i. A klidně bych výběr nechala až po narození, to mi dost pomohlo u výběru jména pro druhého syna - potřebovala jsem prostě vidět jak vypadá, jestli k němu jméno pasuje
To je docela zajímavý, jako kouknu na něj a tohle nevypadá jako Ervin ani náhodou, jo?
![]()
@Anonymní píše:
To je docela zajímavý, jako kouknu na něj a tohle nevypadá jako Ervin ani náhodou, jo?![]()
Tak nějak. Blbý bylo, že u nás nesedělo žádné jméno, tak jsme přemýšleli celou noc a den a sms jsme posílali, že se miminko narodilo, má pindíka a nemá jméno ![]()
@Anonymní píše:
To je docela zajímavý, jako kouknu na něj a tohle nevypadá jako Ervin ani náhodou, jo?![]()
Co by ne
Taky jsem měla dvě jména pro dceru a na to jedno tedy vůbec nevypadala ![]()
@Aenne @Samantha9 @terien Nebylo to myšleno nijak zle, jen se mi už jednou stalo, že se diskuze zvrhla v urážení a napadání uživatelek, až mi ji nakonec uzamkli a nedobralo se to ničeho, přitom to bylo takové neutrální téma tohoto typu ![]()
@boball Jojo, nakonec je to Vincek
Stihli jsme to vymyslet dřív, než jsem šli na matriku.
@fenny píše:
Tak nějak. Blbý bylo, že u nás nesedělo žádné jméno, tak jsme přemýšleli celou noc a den a sms jsme posílali, že se miminko narodilo, má pindíka a nemá jméno
To je dobrý
Asi tomu ještě dám čas, nechám si uležet Ervina a uvidím, manželovi se tahle podoba líbí také víc než Ervín s čárkou, ale aby to prý nebyl chudák Ervin s krátkým
![]()
@fenny Ted jsi mi vnukla myšlenku, co by na matrice dělali, kdyby někdo přišel, že jméno prostě nemá, jestli by mu nějaké přidělili sami. ![]()
@Anonymní píše:
To je dobrýAsi tomu ještě dám čas, nechám si uležet Ervina a uvidím, manželovi se tahle podoba líbí také víc než Ervín s čárkou, ale aby to prý nebyl chudák Ervin s krátkým
![]()
krátkým a měkkým ![]()