Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Aenne píše:
My zas filmy koukáme z internetu přes kábel, buď si je koupíme, databáze je obrovská, anebo si filmy taky pronajímame na 24 hodin a líbi se nám, že jsou bez reklam a bez celebrit, promitame je na celou stenu, takže máme z postele kino.
z interentu koukám arte.fr, jsou tam fakt dobré věci a spravodajství z internetu.
My blbci děkujeme za inspiraci na co se koukají ti inteligentní lidé ![]()
@Aenne píše:
nebylo to tak mysleno, vy jste napsali na co koukáte, já jsem chtela napsat,že i bez televize se dají videt fantastické filmy…ale když myslíte a dekujete, tak není zač.
Vážně jo??? Kdo by to řekl ![]()
Mně se jméno líbí ve variantě s tím krátkým i. A klidně bych výběr nechala až po narození, to mi dost pomohlo u výběru jména pro druhého syna - potřebovala jsem prostě vidět jak vypadá, jestli k němu jméno pasuje ![]()
@fenny píše:
Mně se jméno líbí ve variantě s tím krátkým i. A klidně bych výběr nechala až po narození, to mi dost pomohlo u výběru jména pro druhého syna - potřebovala jsem prostě vidět jak vypadá, jestli k němu jméno pasuje
To je docela zajímavý, jako kouknu na něj a tohle nevypadá jako Ervin ani náhodou, jo?
![]()
@Anonymní píše:
To je docela zajímavý, jako kouknu na něj a tohle nevypadá jako Ervin ani náhodou, jo?![]()
Tak nějak. Blbý bylo, že u nás nesedělo žádné jméno, tak jsme přemýšleli celou noc a den a sms jsme posílali, že se miminko narodilo, má pindíka a nemá jméno ![]()
@Anonymní píše:
To je docela zajímavý, jako kouknu na něj a tohle nevypadá jako Ervin ani náhodou, jo?![]()
Co by ne
Taky jsem měla dvě jména pro dceru a na to jedno tedy vůbec nevypadala ![]()
@Aenne @Samantha9 @terien Nebylo to myšleno nijak zle, jen se mi už jednou stalo, že se diskuze zvrhla v urážení a napadání uživatelek, až mi ji nakonec uzamkli a nedobralo se to ničeho, přitom to bylo takové neutrální téma tohoto typu ![]()
@boball Jojo, nakonec je to Vincek
Stihli jsme to vymyslet dřív, než jsem šli na matriku.
@fenny píše:
Tak nějak. Blbý bylo, že u nás nesedělo žádné jméno, tak jsme přemýšleli celou noc a den a sms jsme posílali, že se miminko narodilo, má pindíka a nemá jméno
To je dobrý
Asi tomu ještě dám čas, nechám si uležet Ervina a uvidím, manželovi se tahle podoba líbí také víc než Ervín s čárkou, ale aby to prý nebyl chudák Ervin s krátkým
![]()
@fenny Ted jsi mi vnukla myšlenku, co by na matrice dělali, kdyby někdo přišel, že jméno prostě nemá, jestli by mu nějaké přidělili sami. ![]()
@Anonymní píše:
To je dobrýAsi tomu ještě dám čas, nechám si uležet Ervina a uvidím, manželovi se tahle podoba líbí také víc než Ervín s čárkou, ale aby to prý nebyl chudák Ervin s krátkým
![]()
krátkým a měkkým ![]()
@boball píše:
Co by neTaky jsem měla dvě jména pro dceru a na to jedno tedy vůbec nevypadala
Jako to je fakt dobrý nápad, to by mě ani nenapadlo, teď ještě vymyslet druhé jméno
Manžel začíná přicházet na chuť jménu Jindřich, tak uvidíme ![]()
@Anonymní píše:
@Aenne @Samantha9 @terien Nebylo to myšleno nijak zle, jen se mi už jednou stalo, že se diskuze zvrhla v urážení a napadání uživatelek, až mi ji nakonec uzamkli a nedobralo se to ničeho, přitom to bylo takové neutrální téma tohoto typu
V pohodě, však jsi měla pravdu ![]()