Jméno Ervín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1375
14.4.17 17:18
@Aenne píše:
My zas filmy koukáme z internetu přes kábel, buď si je koupíme, databáze je obrovská, anebo si filmy taky pronajímame na 24 hodin a líbi se nám, že jsou bez reklam a bez celebrit, promitame je na celou stenu, takže máme z postele kino.
z interentu koukám arte.fr, jsou tam fakt dobré věci a spravodajství z internetu. :)

My blbci děkujeme za inspiraci na co se koukají ti inteligentní lidé :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.4.17 17:51
@Aenne píše:
nebylo to tak mysleno, vy jste napsali na co koukáte, já jsem chtela napsat,že i bez televize se dají videt fantastické filmy…ale když myslíte a dekujete, tak není zač. :)

8o Vážně jo??? Kdo by to řekl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
14.4.17 18:00

Mně se jméno líbí ve variantě s tím krátkým i. A klidně bych výběr nechala až po narození, to mi dost pomohlo u výběru jména pro druhého syna - potřebovala jsem prostě vidět jak vypadá, jestli k němu jméno pasuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.17 18:15
@fenny píše:
Mně se jméno líbí ve variantě s tím krátkým i. A klidně bych výběr nechala až po narození, to mi dost pomohlo u výběru jména pro druhého syna - potřebovala jsem prostě vidět jak vypadá, jestli k němu jméno pasuje :mrgreen:

To je docela zajímavý, jako kouknu na něj a tohle nevypadá jako Ervin ani náhodou, jo? :mrgreen: :think:

• Citovat
  • Upravit
6942
14.4.17 18:16
@Anonymní píše:
To je docela zajímavý, jako kouknu na něj a tohle nevypadá jako Ervin ani náhodou, jo? :mrgreen: :think:

Tak nějak. Blbý bylo, že u nás nesedělo žádné jméno, tak jsme přemýšleli celou noc a den a sms jsme posílali, že se miminko narodilo, má pindíka a nemá jméno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
14.4.17 18:17
@Anonymní píše:
To je docela zajímavý, jako kouknu na něj a tohle nevypadá jako Ervin ani náhodou, jo? :mrgreen: :think:

Co by ne :mrgreen: Taky jsem měla dvě jména pro dceru a na to jedno tedy vůbec nevypadala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
14.4.17 18:18

@fenny Ale už ho má ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.17 18:19

@Aenne @Samantha9 @terien Nebylo to myšleno nijak zle, jen se mi už jednou stalo, že se diskuze zvrhla v urážení a napadání uživatelek, až mi ji nakonec uzamkli a nedobralo se to ničeho, přitom to bylo takové neutrální téma tohoto typu ;)

• Citovat
  • Upravit
6942
14.4.17 18:20

@boball Jojo, nakonec je to Vincek :D Stihli jsme to vymyslet dřív, než jsem šli na matriku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.17 18:21
@fenny píše:
Tak nějak. Blbý bylo, že u nás nesedělo žádné jméno, tak jsme přemýšleli celou noc a den a sms jsme posílali, že se miminko narodilo, má pindíka a nemá jméno :mrgreen:

To je dobrý :mrgreen: Asi tomu ještě dám čas, nechám si uležet Ervina a uvidím, manželovi se tahle podoba líbí také víc než Ervín s čárkou, ale aby to prý nebyl chudák Ervin s krátkým :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15051
14.4.17 18:22

@fenny Ted jsi mi vnukla myšlenku, co by na matrice dělali, kdyby někdo přišel, že jméno prostě nemá, jestli by mu nějaké přidělili sami. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
14.4.17 18:22
@Anonymní píše:
To je dobrý :mrgreen: Asi tomu ještě dám čas, nechám si uležet Ervina a uvidím, manželovi se tahle podoba líbí také víc než Ervín s čárkou, ale aby to prý nebyl chudák Ervin s krátkým :roll: :mrgreen:

krátkým a měkkým :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.17 18:23
@boball píše:
Co by ne :mrgreen: Taky jsem měla dvě jména pro dceru a na to jedno tedy vůbec nevypadala :lol:

Jako to je fakt dobrý nápad, to by mě ani nenapadlo, teď ještě vymyslet druhé jméno :think: Manžel začíná přicházet na chuť jménu Jindřich, tak uvidíme :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@boball píše:
krátkým a měkkým :mrgreen:
Úplný chudák :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
34473
@Anonymní píše:
@Aenne @Samantha9 @terien Nebylo to myšleno nijak zle, jen se mi už jednou stalo, že se diskuze zvrhla v urážení a napadání uživatelek, až mi ji nakonec uzamkli a nedobralo se to ničeho, přitom to bylo takové neutrální téma tohoto typu ;)

V pohodě, však jsi měla pravdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko