Jméno Ervín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1108
15.4.17 13:13

Nelibi.
V praci jsme meli zakaznika Ervín Borůvka. To byla pecka…

Navic si vzdycky vzpomenu na takove ty blbe americke filmy, kde byl takovej hloupej chlapek Ervin. Nevim, jak se to jmenovalo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.17 13:28
@Anonymní píše:
To je naprosto přesný, tyhle předsudky o jménech dělají rodiče dětí, jim na tom nic zvláštního nepřijde :palec: Děti se spíš posmívají, že má někdo velký uši, nebo se něčím odlišuje, ale jméno jim nepřijde směšný;) Dělala jsem si jednou test s neteří a již zmiňovaným jménem Kunhuta a dodnes se jmenuje jedna její panenka Kunhutka a nepřijde jí to vůbec směšný :nevim:

@Seren Viz můj příspěvek výše ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.17 13:30

Uvidíme, nechám si to uležet, ještě mám čas. Ervin (krátce) mi neevokuje červa ani Hurvínka a čím víc si ho nahlas opakuji, tím víc se mi začíná líbit :think: Všem děkuji za názory ;)

• Citovat
  • Upravit
573
17.4.17 21:49

Ervin, líbí se mi s krátkým i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.17 08:29
@Anonymní píše:
To je naprosto přesný, tyhle předsudky o jménech dělají rodiče dětí, jim na tom nic zvláštního nepřijde :palec: Děti se spíš posmívají, že má někdo velký uši, nebo se něčím odlišuje, ale jméno jim nepřijde směšný ;)

Nemáš pravdu. Já si se svým příjmením užila peklo už od školky. Posmívání bylo na denním pořádku, jméno mi bylo všelijak upravováno a ohýbáno, ačkoliv dospělému by to nepřišlo ani na mysl - není to nijak výrazné příjmení, ani hanlivé. Ovšem děti, ty si vždycky něco najdou, když chtějí. A bohužel ty pražské, v tom kolektivu, ve kterém jsem vyrůstala, ty chtěly moc. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
148290
19.4.17 10:32
@Tamtama píše:
@Borrealis Tamara je taky tvrdé jméno, ale neměnila bych ani za nic :jazyk:

Tamara je moc pěkný jméno, tady neobvyklý. Aspoň neznám žádnou. Ani malou ani dospělou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148290
19.4.17 10:34
@Anonymní píše:
Nemáš pravdu. Já si se svým příjmením užila peklo už od školky. Posmívání bylo na denním pořádku, jméno mi bylo všelijak upravováno a ohýbáno, ačkoliv dospělému by to nepřišlo ani na mysl - není to nijak výrazné příjmení, ani hanlivé. Ovšem děti, ty si vždycky něco najdou, když chtějí. A bohužel ty pražské, v tom kolektivu, ve kterém jsem vyrůstala, ty chtěly moc. :pocitac:

Mám naprosto obyčejné jméno, dost často dávané a taky jsem si vyslechla :nevim: děti dokážou být pěkně hnusné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
19.4.17 11:36
@Anna766 píše:
Tamara je moc pěkný jméno, tady neobvyklý. Aspoň neznám žádnou. Ani malou ani dospělou.

já znám taky jen sebe :lol: a mamka měla na učňáku spolužačku Tamaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148290
19.4.17 15:06
@Tamtama píše:
já znám taky jen sebe :lol: a mamka měla na učňáku spolužačku Tamaru

Svoje jméno slýchám jak u malých holčiček, tak u žen středního i staršího věku.
Ať nejsem OT…Ervin je hezčí než Ervín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
19.4.17 19:32

@Tamtama @Anna766 se mnou chodila na střední do třídy Tamara a pak ještě se mi vybavi Tamara Klusová, jinak taky žádnou neznám..jméno to je moc pěkný.. :-) nemít tvrdé příjmení s R, tak bych ho manželovi určitě navrhla.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze