Jméno Ervín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
660
14.4.17 10:08

Nelíbí se mi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.17 10:10
@LadyBrigit píše:
Tvůj manžel má teda hroznej vkus na jména, promiň :lol: Miminko Ervín :mrgreen:

Vyřídím :mrgreen: Každý to má jinak, mně se zase dělá mdlo z Terezek, Elišek, Nelinek, Sofinek, Kubíků, Honzíků, Tomášků, atd. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.17 10:12

Děkuji všem za názory, klidně pište dál, přečtu si to později ;)

• Citovat
  • Upravit
3596
14.4.17 10:14

To jméno je hrozný, ale opravdu. Ale pokud je Vašim cílem děcku co nejvíce znepříjemnit život tak jste na dobré cestě. Někteří rodiče opravdu nemají rozum, myslí sobecky pouze na to že jim se to jméno prostě líbí, absolutně nepřemýšlí o tom jak s tím jménem bude dítě žít. Miminko Ervín :lol:
Hele víš co udělej si takový malý experiment. Dej mu jméno Jan? Karel, Lukáš, Tomáš anebo zkrátka něco tradičního a za dvacet let mu řekni že se měl původně jmenovat Ervín. Co myslíš že ti to řekne? Nejspíš jen maminko já jsem tak rád že jste dostali rozum a pojmenovali mě normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
14.4.17 10:20

Ervínek Hurvínek. 8o Nelíbí. Chudák kluk. Taky nemám moc obvyklé jméno, a nelíbí se mi celý život. :think: Svému dítěti bych to neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
14.4.17 10:20

Asi jsem jedina, ktere se to jmeno libi. Zrovna jsem koukla na Wikipedia a anglicky je to Irwin. To by nemohlo byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
14.4.17 10:24

Dodala bych asi jen at je to holka, pokud na jmenech budete trvat i nadale :mrgreen: Karin je moc pekne jmeno, malo pouzivane a pritom vznesene a ma sve kouzlo..Ale Ervín, to je des a Arnost neni o moc lepsi, promin :oops: Holt kazdy mame jiny vkus a proti gustu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
14.4.17 10:27
@Samantha9 píše:
Náhodou..zní to nadčasově, vůbec bych se toho jména nebála :)
Jo a dala bych ho ale s krátkým i Ervin ne Ervín :)Příspěvek upraven 14.04.17 v 09:43

naprosto souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
14.4.17 10:39
@Ice79 píše:
Ervínek Hurvínek. 8o Nelíbí. Chudák kluk. Taky nemám moc obvyklé jméno, a nelíbí se mi celý život. :think: Svému dítěti bych to neudělala.

Podle me kazde jmeno jde takto osklive „vyrymovat“. To by se clovek zblaznil, aby vybral neco, na co se osklivarna nevymysli jen tak hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.4.17 10:43

Vybavila se mi scéna z Chalupářů: „takhle malinký miminko a Evžen?“ :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
14.4.17 10:46
@AniNevim píše:
Podle me kazde jmeno jde takto osklive „vyrymovat“. To by se clovek zblaznil, aby vybral neco, na co se osklivarna nevymysli jen tak hned.

To ano, ale Ervín hurvín není to samé jako Tomáš co máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
14.4.17 10:47

Líbí se mi s krátkým Ervin. :) Z dlouhým zní divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
14.4.17 10:48

A co Erik? To by neprošlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
14.4.17 10:49

Jeje, Tak Ervín bych teda nedala, je hezký ze chce použít jméno někoho kdo mi byl asi blízký, Ale upřímně chudák dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
14.4.17 10:56
@AnetVV píše:
Jeje, Tak Ervín bych teda nedala, je hezký ze chce použít jméno někoho kdo mi byl asi blízký, Ale upřímně chudák dítě :nevim:

Taky nechápu. Kdyby byl dědeček Ruprecht, tak by manžel na tom taky trval? Nechápu rodiče, co chtějí být strašně „moderní“ a dávají tyhle jména. Nechápu, co tím sledují. Jasně, každý nechce Elišku, kterých je kolem plno, ale přece ji hned nepojmenuju Hildegarda. 8o Co já bych za to dala jmenovat se stejně jako třeba tři holky ve třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze