Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Radeji bych dala Ingrid, to se k Suche docela hodi. Jmeno Ingeborg miluju, stejne jako vetsinu jinych germanskych a severskych jmen.
@Teulina ale měla bys aspoň jistý, že to jméno nebude mít žádná holčička v okolí, pak když se ve školce potkají 3 Sofinky, 2 až 4 Maxíci a 3 Viktorie, tak je v tom pak zmatek, nebo u bráchy ve třídě 4 Martinové
mě se líbí zdrobněle Inka, to Ingeborg už tolik ne
@welovefashion To je pravda
Příteli se líbila původně Emička, ale po tom, co viděl, kolik jich najednou všude je, tak se rozhodl, že se koukneme asi po jiném
Jinak se nám taky zalíbila Magdalena a Laura ![]()
K danemu prijmeni bych nedala ani nahodou, zni mi to spis seversky, jmeno je to pekne, ale ne pro tipicky ceska prijmeni ![]()
Mne to prijde dost divne a jako docela velky ulet, navic jsem nejdriv myslela, ze je to klucici jmeno.
Ale dnes se dava tolik divnych jmen, ze se to ztrati
![]()
Ja bych se tak jmenovat nicmene nechtela a sve dceri bych takove jmeno take nedala.
My měli na VŠ vyučující Ingeborg Fialovou. Zas tak moc mi to uši nerve, ale můj šálek čaje to taky není
Znám lepší (a zároveň horší) jména ![]()
Nedala bych, s příjmením se to tluče.. Ingrid Suchá je o něco lepší. Ale ještě lepší bych řekla je třeba Iveta Suchá, Irena Suchá..
Magdalena i Laura Suchá je taky celkem pěkné. Já znám Kateřina Suchá a to se mi teda líbí moc! A že jinak to jméno moc nemusít.. Ale k tomuhle příjmení mi to fakt vyloženě ladí. Napádá mě i třeba: Karolína Suchá, Markéta Suchá, Veronika Suchá, Adriana Suchá, Sabina Suchá, Kamila Suchá…
@welovefashion na zakladce? a nebyla to Vlčková?
Taky znám uč. Ingeborg…
Mě se jméno líbí.
@Sova Klára píše:
Nedala bych, s příjmením se to tluče.. Ingrid Suchá je o něco lepší. Ale ještě lepší bych řekla je třeba Iveta Suchá, Irena Suchá..
Magdalena i Laura Suchá je taky celkem pěkné. Já znám Kateřina Suchá a to se mi teda líbí moc! A že jinak to jméno moc nemusít.. Ale k tomuhle příjmení mi to fakt vyloženě ladí. Napádá mě i třeba: Karolína Suchá, Markéta Suchá, Veronika Suchá, Adriana Suchá, Sabina Suchá, Kamila Suchá…
Vsechno jsou to moc hezke varianty
Adriana Sucha zni super.
Já bych to zas tak s tím příjmením nehrotila. V podstatě každé „cizí“ jméno nebude tak úplně sedět s českým příjmením. A co? Jestli to nevadí vám, neřešila bych to. A dala bych jméno Ingeborg ať by bylo příjmení jakékoli. Znám holku co se jmenuje Kimberly Zavadilová. No jasně, zní to divne, ale co. Nikdo na ni nevolá celým jménem. Je to prostě Kim a hotovo.