Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, tak mě tak napadlo než nás něco s manželem osvítí jaké jméno by jste zvolili k sestřičce Valerii? říkáme jí Valinko nebo Vali, Vajuško, Valísku,… miminko bude také holčička:-). Já už tedy jedno jméno mám a jsem do něj celkem zamilovaná ale přece jen:-)…navíc manžel to chce furt ladit k sobě, což si nemyslím, že je úplně nějak nutný:-)
Díky ![]()
Já vždycky tyhle diskuze nechápu
Prostě dám to, co se líbí nám, ne? ![]()
Zakladatelko, neber to ve zlém, ale mě by názor cizích ženských byl asi málo, abych to jméno dala ![]()
Také si nemyslím že je důležité ladit jména k sobě
znám paní a tá má dvojčata Valerii a Markétu. ![]()
@lyrica píše:
Já vždycky tyhle diskuze nechápuProstě dám to, co se líbí nám, ne?
Zakladatelko, neber to ve zlém, ale mě by názor cizích ženských byl asi málo, abych to jméno dala
Mě nejde o názor jiných, v tohmle si já nenechám mluvit ale jde o inspiraci. Jak říkám, já jedno jméno mám co se mi líbí ale manžel je nerozhodný, pro první dceru jsme vybírali jméno až do porodu, tak prostě mi jde jen o inspiraci, zda nenapíše někdo něco co nás zaujme
. NEchápu co je na tom špatného nebo divného…?
Viktorek máme kolem víc od kamarádek:-) Ale jinak je to taková první volba co k sobě jde jak pr… na hrnec ![]()
Jj. Viktorie se hodí, ale je snad už na 10. místě v četnosti, čili hodně časté. Nevím, jestli to zakladatelka má jako kritérium. Mně by se líbila třeba i Terezie nebo Antonie - Terezka; Tony, Tonička.
Nebo mě napadá Vanda, Tereza, Veronika
Ale ta Viktorka sedí asi nejvíc ![]()
Příspěvek upraven 06.07.14 v 08:49
@Lucka13 Jé to Tonička je nádherný jméno, to byla moje babička
![]()