Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Lucka13 píše:
@ana11 Děkuji za typ, Antonie zni hezky:-)píšu si na seznam
hele ty jedna! To si já schovávám pro třetí! Jen ještě musím zlomit muže, prý na tři věna neušetří. Každopádně pro mě je to srdcovka, ačkoliv to nebude u nás až tak pasovat k jménům první a druhé.
@ana11
… no ono to nebude tak horký, manželovi se vždy jméno líbí jeden den a druhý den vždy přijde z práce s tím, že asi ne. Mám dvě jména co by se mi líbily ale jedno zavrhl hned a u druhého furt spekuluje
. U nás to není jen tak:-)
@Shelll píše:
http://web.quick.cz/…len_jmZ1.htm
Bezva děkuji:-) ![]()
Viktorku ne, je jich mraky a teda nevím jak u vás, ale mně se nelíbí dávat podobná jména…Vali a Viki…nebude to trochu splývat?
volila bych uplně jiné začáteční písmeno, ale každý to má jinak. ![]()
No u nas mame jmeno pro holcicku jasny od zacatku..u klucicich jsme meli par variant, ale uz jsme se shodli na jednom danym cca 6 mesicu pred porodem prvniho potomka..asi jsme svetla vyjimka ![]()
Holky a myslíte si, že by ty sourozenecký jména zvlášt když jde třeba o stejné pohlaví měly k sobě ladit?
@Lucka13 Ladit asi trochu jo…třeba těžko bych dala Sofii a Annu k sobě.
@Miriska Ano to je to o čem také přemýšlím. Manžel to ladit chce, mě se také líbí když to tak k sobě jde ale pak budu volat na jednu a nikdo nebude vědět na koho, že to může splývat. Jako vím, že pokud vyberem jméno které se nám prostě bude líbit tak se na tohle asi nebudem úplně ohlížet.
@Lucka13 nemyslím si, že by měla nutně ladit..co třeba Agáta? Agi a Vali ![]()