Poraďte cizí jméno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.6.14 13:34

Poraďte cizí jméno

Omlouvám se za anonym, chodí sem známý a jméno nechceme nikomu říkat, tak proto.
Jaké cízí a netradiční jméno byste mi poradili pro holčičku? Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.6.14 13:36

A ješte něco, co říkáte na přijmené bez koncovky -ová, když budeme mít cizí jméno, tak co vy na to? :-) Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
10264
28.6.14 13:40

Tady je dost zasadni kombinace s prijmenim. Treba kombinace Noemi Dvorak neni uplne ideal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
28.6.14 13:41

Třeba to moje - jmenuji se Luisa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.6.14 13:41

Mi se líbí Noemi, Mia, Lola, Leila, Amalie, Klaudie, Melanie atd. bez příjmení se těžko píše, ale líbí se mi jich víc :D.
Záleží jaké jméno se líbí vám :kytka:.

My máme doma Melisu a Patricii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3801
28.6.14 13:44

Elisha, Jessica, Lara, Xaverie, Zaira :D mam znamou ktera ma cizince a holcicku bez koncovky-ová, na tom neni nic spatneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
28.6.14 13:48

Záleží na tom, aby se to hodilo k příjmení a kde budete žít. Pokud tady, tak aby ji jméno nějak nekomolili. Takové mezinárodní je např. Andrea. Jinak mi chceme Timeu, líbí se mi i Kathrin nebo Mandy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
28.6.14 13:52

Adina, Lydie, Anja, Evalína, Regina, Saskie, Alana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
28.6.14 13:58

Eleanor, Lola, Elsa, Lisa, Claudia, Zoe, Bela, Melanie, Janet, Karen, Tina, Olivia, Daisy, Agnes, Cora, Thea, Lara, Noemi, Isabell…
Cizích jmen je nezpočet, za uvážení stojí, zda bude ladit s příjmením, aby pak jméno nebylo spíš pro ostudu než pro ozdobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
28.6.14 14:04

@lovesmile Jak jste přišli na Timeu? Manžel to jméno hodně chtěl, ale mě se moc nelíbilo (předtím sem ho ani jednou neslyšela). Nakonec jsme dali jména jiná, ale časem se mi Timea začala líbit, tak třeba je ještě někdy použijeme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
28.6.14 14:15

Já bych strašně chtěla jméno Megan, ale mám smůlu, žiju v Čechách, jsme Češi, s celkem normálním příjmením a máme rozum :D Navíc čekáme kluka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.6.14 14:22

My mame doma Izabelu (cesky) ale je i Isabel. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
28.6.14 14:32

@Daduka Já jsem ho taky nikdy neslyšela, ale až jsme se bavili o holčičích jménech, tak to jméno navrhl můj taťka. Ze začátku jsem nad ním taky ohrnovala nos, ale pak se mi zalíbilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
28.6.14 14:35
@tygrikj píše:
My mame doma Izabelu (cesky) ale je i Isabel. :D :D :D

Pardon za OT ale jí říkáte?:)Mně se to jméno taky moc líbí jenže nemůžu přijít na nějaký zdrobněliny apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
28.6.14 14:47
@lleennttiillkkaa píše:
Já bych strašně chtěla jméno Megan, ale mám smůlu, žiju v Čechách, jsme Češi, s celkem normálním příjmením a máme rozum :D Navíc čekáme kluka :D

Jeste, ze se nejmenujete prijmenim Renault :). Ve Francii se kvuli tomu jedna rodina soudila, nechteli jim krestni jmeno Megane pro holku v kombinaci s timto prijmenim povolit. Nevim urcite jak to dopadlo, ale myslim, ze vyhrali :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze