Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@lucysmidkova píše:
No co cočlověk si to musí vybojovat ty to nosíš ty rozhoduješ
Já myslím, že ji pobavilo to, že si mermomocí vybojuješ cizí jméno Emilly, ale pak jí stejně říkáš Emčo
.
@lucysmidkova A proc ten kreativni spelling? (Emilly vs. Emily)
Tak jak jsme byli zařizovat otcovství tak nám tam napsala Emilly nevšimli jsme si toho tak jsme to tak nechali dvě L nebo jedno to je jedno
aspoň to má jiné
@lemanka píše:
Já myslím, že ji pobavilo to, že si mermomocí vybojuješ cizí jméno Emilly, ale pak jí stejně říkáš Emčo.
Přesně vystiženo, děkuji ![]()
@Lady4 píše:
Ahoj.Mne se libi Ashley, Sharon, Tracy, Brenda, Josephina, Samantha, Andrea, Georgina, Stephanie, Michaela, Christina jako nejvic se mi libi Luisa a Danielle.Pak muze byt Monica nebo Veronica
Dobrý den, já jsem Veronica Nováková, ale píšu se s C, protože moje matka chtěla být za každou cenu originální. ![]()
@Chupita píše:
Podívej se sem: http://www.babycarecentres.co.uk/…nerator.html
Zadáš svoje jméno, jméno partnera, pohlaví dítěte a ono ti to najde jména, která jsou nejvíc poskládaná z písmen těch vašich. Můžeš si i zvolit, jaká jména to má hledat podle jejich původu. Je to taková sranda, ale pro inspiraci možná dobrá.
Tak tyhle stránky jsem neznala a jsou super
Zasmála jsem se a dokonce mi vyšly moje vytipovaný jména… nevěřila bych ![]()
@Scharlota píše:
Tak tyhle stránky jsem neznala a jsou superZasmála jsem se a dokonce mi vyšly moje vytipovaný jména… nevěřila bych
Mně to nabídlo jméno mé dcery hned na prvním místě ![]()
@Fíková píše:
Mně to nabídlo jméno mé dcery hned na prvním místě
Mne to nabidlo na prvnim miste pro kluka jmeno August
.
@Fíková píše:
Mně to nabídlo jméno mé dcery hned na prvním místě
Mně to pro holku na prvním místě taky vybralo jméno, které bylo vždy mým favoritem
. Zato kluka by jsme měli mít Ivana ![]()
@Peppa Pig píše:
Mně to pro holku na prvním místě taky vybralo jméno, které bylo vždy mým favoritem. Zato kluka by jsme měli mít Ivana
My taky, dokonce je to jediná možnost. Asi to jiná slovanská jména nezná. ![]()
@Fíková píše:
My taky, dokonce je to jediná možnost. Asi to jiná slovanská jména nezná.
Ale jako mezinárodní jméno máme mít Hassana. V kombinaci s naším příjmením mě to fakt pobavilo
Asi si budu muset pořídit ještě dva kluky: Ivánka a Hassánka, ať to máme kompletní ![]()
Mne to taky hodilo Ivánka
zřejmě představa autora o Slovanech konci u Ivánka ![]()