Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Z cizích jmen se mi moc líbí Vivien
Ale jak už tu padlo, záleží na příjmení tak aby to pak nebyla Amanda Novák.
Mně se líbí Manon, kdybych měla za manžela cizince, jdu do něj.
My máme Stellu, není to úplně obvyklé, ale ani se nikdo moc nevyptává jak jsme na to proboha přišli
@mamartina píše:
Z cizích jmen se mi moc líbí VivienAle jak už tu padlo, záleží na příjmení tak aby to pak nebyla Amanda Novák.
No, a co treba Kim Novak? http://en.wikipedia.org/wiki/Kim_Novak ![]()
Jinak ja osobne nad temito kombinacemi taky moc nejasam. Zvlast kdyz je to nejake proflaknute moderni jmeno a k nemu echt ceske prijmeni v muzskem tvaru (a la Sophia Homolka).
Příspěvek upraven 28.06.14 v 15:42
@Fíková píše:
Mně se líbí Manon, kdybych měla za manžela cizince, jdu do něj.
Manon se mi taky libi, a tez Marion.
Ahoj.Mne se libi Ashley, Sharon, Tracy, Brenda, Josephina, Samantha, Andrea, Georgina, Stephanie, Michaela, Christina jako nejvic se mi libi Luisa a Danielle.Pak muze byt Monica nebo Veronica
Hayley, Claire, Claudie, Esther, Elis, Vanessa, Melissa, Amanda, Deborah, Samantha, Elizabeth, Bonnie, Lauren, Lilian, Lara, Aimee, Ines, Lucy, Christina, Amy.
@drevokocurr píše:
@Crystal87 Izabele muzes rikat "izi' nebo ‚belo‘
Bela se mi právě nelíbí a Izi to je jediný co mě právě napadlo, proto hledám další možnosti:)
Ahoj já jsem chtěla taky cizí jméno a tak jsem ji dala Emilly ale váhala jsem mezi Bellou nebo Emilly ale nakonec jsem si vybojovala Emču ![]()
Podívej se sem: http://www.babycarecentres.co.uk/…nerator.html
Zadáš svoje jméno, jméno partnera, pohlaví dítěte a ono ti to najde jména, která jsou nejvíc poskládaná z písmen těch vašich. Můžeš si i zvolit, jaká jména to má hledat podle jejich původu. Je to taková sranda, ale pro inspiraci možná dobrá.
@lucysmidkova píše:
Ahoj já jsem chtěla taky cizí jméno a tak jsem ji dala Emilly ale váhala jsem mezi Bellou nebo Emilly ale nakonec jsem si vybojovala Emču
To mě pobavilo ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, chodí sem známý a jméno nechceme nikomu říkat, tak proto.
Jaké cízí a netradiční jméno byste mi poradili pro holčičku? Děkuji
Charlene ![]()
No co co
člověk si to musí vybojovat ty to nosíš ty rozhoduješ ![]()