Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, jake jmeno byste prosim z techto dvou vybraly? Zijeme s manzelem docasne ve Spanelsku a jmeno Nerea, ktere je tu oblibene, se nam velmi zalibilo. Zajima me, jak pusobi ostatnim. Prijmeni mame cizi. Dekuji predem za nazory ![]()
Tak je to o zvyku. Nereu neznám. Pro jistotu bych asi k tomu dala druhé, krátké jméno. Mia Nerea nebo Nerea Mia. Španělské se mi líbí Carmen pro holku.
Už i v česku se davají cizí jména, myslím si, že i když se vrátíte do česka, tak to bude o zvyku - ale nebudou se nad tím lidé zase tak pozastavovat ![]()
Vol podle sebe. ![]()
Nevím jak bych ji říkala Nery? Nero? Reo?
Nad tím bych asi váhala, ale já mám ráda česká jména, takže já nejsem uplně nestranná ![]()
Ani jedno se mi zase tolik nelíbí.
Nerea je zajímavá ale určitě ne pro někoho kdo by mohl bydlet v ČR by bylo moc výstřední.
Nedávno jsme zaslechla jméno Lavinie a to se mi docela líbí. V ČR je jich prý málo, 3 jsem našla.
Zajímavé jméno.
Jestli se vám líbí, tak proč ne…
Je super, že se píše a stejně vyslovuje, takže v ČR žádný problém…
Tedy pokud to čtu správně ![]()
My měli ve výběru zase Larisa..
A mě se to podařilo přečíst blbě a vyšla mi Renea a říkala jsem si, že to je krásné jméno.
Nerea je pro mě novinka a taky se mi líbí, budete používat v základním tvaru nebo i třeba oslovení Nero?
Keď ju chcete volať Nerinka, tak prečo nie rovno Nelinka (Nela)?