Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Lea bych dala jen k dlouhému příjmení, jinak bych volila třeba Leonu - je to flexibilnější a přijde mi to takové „měkčí“.
Sorry za OT:
@jana ja2611 Hele, proč Ty všude tak blbě přispíváš - Ty honíš počet příspěvků, žejo? Do každé diskuse o jménech pět deset jmen/zdrobnělin, každé v extra příspěvku… Nechceš se trochu krotit a psát to dohromady jako civilizovaní přispěvatelé?
@Slečna Ferka Chtela jsem podotknout to same, @jana ja2611 je to tak tezke, napsat sve navrhy do jednoho komentare?
Jinak Ella a Lea je fajn. Ale vlastne jsou to jen prohozena dve pismena, Elinko, Leinko, no, asi by mi to obcas preskocilo, ale co uz.. Kdyz se vam libi. Neco jineho by bylo, kdybyste chteli dat Elišku.
@lemanka to mi pripomina jednu kamaradku.Je ze tri holek. Jmenuji se Monika, Marika,Erika.Mama kdyz je volala, tak zaznelo Moni, Mari, Eri…
Monika ma dcerku a ta se jmenuje Timea.Me se to taaaak libi. Zadnou jinou toho jmena neznam. Trochu jsem odbocila, tak pardon. ![]()
Jinak me se spis libi ta Leona vic.
Sestrenka ma Leu a Maxe.Od miminka jim rika jen Leo,Maxi.Bez jakychkoli zdrobnelin. ![]()
Díky všem za názory, potěšily jste mě
Pár lidem z našeho okolí se ta kombinace moc nezdála. Leonka se mi líbí, ale manžel chce jen Leu, ne Leonu. Tak bych případně mohla Lee říkat Leonko. ![]()
@Slečna Ferka DĚKUJU, také jsem si to už říkala. Leckde to zaplní půlku stránky. ![]()
@Ragusa Určitě můžeš říkat jak budeš chtít
, jinak znám Leu a říkají jí Leu, Leunko, Léjo. ![]()