Jména pro dvojčata páreček

7
5.11.13 12:36

Jména pro dvojčata páreček

Zdravím narazila jsem na tento portál a řekla jsem si, že by jste mi mohly trochu pomoci čekám dvojčátka páreček jsem v 7.měsíci a pořád nevím jména manžel to nechal na mě tak jako u prvního to máme holčičku Valentýnku chtěla bych něco v tomto stylu líbí se mi Matyáš, ale přijde mi že jich je hrozná spousta pak Jonáš toho ani žádného neznám a na holky Emílie Julie Viktorie ale mám strach aby jsednou stěch jmen nebyly holky neštastný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
5.11.13 12:40

Tak aby byly podobná - Jonáš a Eliška. Mě se libí Filip a Sofie. Ale jsou to vaše děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
5.11.13 12:41
@nisola píše:
Zdravím narazila jsem na tento portál a řekla jsem si, že by jste mi mohly trochu pomoci čekám dvojčátka páreček jsem v 7.měsíci a pořád nevím jména manžel to nechal na mě tak jako u prvního to máme holčičku Valentýnku chtěla bych něco v tomto stylu líbí se mi Matyáš, ale přijde mi že jich je hrozná spousta pak Jonáš toho ani žádného neznám a na holky Emílie Julie Viktorie ale mám strach aby jsednou stěch jmen nebyly holky neštastný :lol:

mame Lucinku a Petrika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
5.11.13 12:42

@nisola Ahojky, mě se vždycky líbily dvě jména, Ivanka a Richard a pak jsem zjistila, že jsou v kalendáři vedle sebe, tak jsem si je schovávala pro možnost dvojčátek, nakonec to dopadlo tak, že holčička je Ivanka a o dva roky mladší bráška je Richard a svátek slaví spolu:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.11.13 12:43

Když to Eliška mi přijde hrozně české

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2443
5.11.13 12:44

Jonáš a Julie z vašeho výběru, jsou to krásná jména a hodí se pro dvojčátka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
5.11.13 12:44

Jonáš a Julie ( my tedy nemáme dvojčata, ale zase oboje děti od J)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.11.13 12:45

JOnáš a Julie..( Viktorie je moc tvrdé a Emilka mi přijde..no nelíbí se mi )

• Citovat
  • Upravit
31427
5.11.13 12:47

Taky hlas pro Jonáš-Julie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.11.13 12:51

Taky se mi to líbí jak to vidím napsaný od vás :) akorát nemyslíte, že Julinka by pak byla trochu pro smích? Třeba ve škole nebo pubertálním věku? Mě se líbí Ema ale naše příjmení začíná na Ma takže to by se nehodilo proto jsem přemýšlela nad tou Emílií a Viktorie by se zas hodila k Valince co máme doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.11.13 12:53

Ja mit dvojky tak dam takovy, aby meli svatek v jeden den, max. o tyden. Nevim proc. Ted to byla v rijnu treba Renata a Koloman :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4530
5.11.13 12:54

Jony a Juli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.11.13 12:55

Jonáše určitě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.11.13 12:58

TAK MÁŠ více holčičích jmen na J
Justina, Justýna, Johanka,

Jasmína

• Citovat
  • Upravit
3733
5.11.13 13:00

Máme Julinku a ta je moc spokojená, ale bude jí 5 let. Všichni nás chválí, jak jsme to dobře vybrali. Justýnka, Juditka, Johanka, Jolanka jsou taky fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze