Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím narazila jsem na tento portál a řekla jsem si, že by jste mi mohly trochu pomoci čekám dvojčátka páreček jsem v 7.měsíci a pořád nevím jména manžel to nechal na mě tak jako u prvního to máme holčičku Valentýnku chtěla bych něco v tomto stylu líbí se mi Matyáš, ale přijde mi že jich je hrozná spousta pak Jonáš toho ani žádného neznám a na holky Emílie Julie Viktorie ale mám strach aby jsednou stěch jmen nebyly holky neštastný ![]()
Tak aby byly podobná - Jonáš a Eliška. Mě se libí Filip a Sofie. Ale jsou to vaše děti ![]()
@nisola píše:
Zdravím narazila jsem na tento portál a řekla jsem si, že by jste mi mohly trochu pomoci čekám dvojčátka páreček jsem v 7.měsíci a pořád nevím jména manžel to nechal na mě tak jako u prvního to máme holčičku Valentýnku chtěla bych něco v tomto stylu líbí se mi Matyáš, ale přijde mi že jich je hrozná spousta pak Jonáš toho ani žádného neznám a na holky Emílie Julie Viktorie ale mám strach aby jsednou stěch jmen nebyly holky neštastný
mame Lucinku a Petrika ![]()
@nisola Ahojky, mě se vždycky líbily dvě jména, Ivanka a Richard a pak jsem zjistila, že jsou v kalendáři vedle sebe, tak jsem si je schovávala pro možnost dvojčátek, nakonec to dopadlo tak, že holčička je Ivanka a o dva roky mladší bráška je Richard a svátek slaví spolu:-D
Jonáš a Julie z vašeho výběru, jsou to krásná jména a hodí se pro dvojčátka ![]()
Jonáš a Julie ( my tedy nemáme dvojčata, ale zase oboje děti od J)
JOnáš a Julie..( Viktorie je moc tvrdé a Emilka mi přijde..no nelíbí se mi )
Taky se mi to líbí jak to vidím napsaný od vás
akorát nemyslíte, že Julinka by pak byla trochu pro smích? Třeba ve škole nebo pubertálním věku? Mě se líbí Ema ale naše příjmení začíná na Ma takže to by se nehodilo proto jsem přemýšlela nad tou Emílií a Viktorie by se zas hodila k Valince co máme doma
Ja mit dvojky tak dam takovy, aby meli svatek v jeden den, max. o tyden. Nevim proc. Ted to byla v rijnu treba Renata a Koloman ![]()
TAK MÁŠ více holčičích jmen na J
Justina, Justýna, Johanka,
Jasmína
Máme Julinku a ta je moc spokojená, ale bude jí 5 let. Všichni nás chválí, jak jsme to dobře vybrali. Justýnka, Juditka, Johanka, Jolanka jsou taky fajn ![]()