Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Helena a Ondřej
Tereza a Petr
Anna a Marek
Bára a Lukáš/Tomáš
@leja.t my teda mame dvojcata holky. Ale treba se bude pro holcicku jedno libit
@leja.t
mame Saru a Stellu. Kluk se mi libi Matyas Tadeas Mikulas
Mame Ondru a Marketu…ale Marketa k vasemu prijmeni nejde. Ondrej Musil se mi libi. Mela jsem spoluzacku Petru Musilovou-moc hezka a sympaticka holka, tak jsem ovlivnenaJeste by se mi libilo Ondra a Radka Musilovi ![]()
@zrcadlo Děkuju! Pěkné kombinace!
@kryha Díky, Kryštof se libí mojí máti ![]()
@pajinkapajinka Jééééé, krásné. Teď jedna paní tady u nás v okolí má Huga a Stelu dvojčata ![]()
My jsme teď s manželem vlastně přišli na to, že se nám líbí Aneta a Matěj Musilovi ![]()
A jinak klobouk.dolu k tomu sledu.K.ani ne 6 mesicnimu dvojcatka, to te obdivuju ![]()
@anupati Radka Musilová byla švagrová za svobodna
![]()
A Markétka se jmenuje tchýně ![]()
děkuju!!!§
@anupati No ono to bylo dost nečekané
Stalo se, stalo a život jde dál ![]()
@leja.t To se mi prave libi, jaky z tebe cisi optimismus.Tak preji at se dari.Ja mam ted taky pulrocni mimco, takze si to dovedu zive predstavit…
A jinak u me to vzdy se jmenem bylo tak, ze jsem neco chtela a mesic, dva pred porodem prislo uplne jine…jednou i ve snu a naraz clovek vedel, jo to je ono. Takze ja uz si. rikam, ze deti si. vyberou samy ![]()
@anupati Jéééééééééé, a už dáváš příkrmy? Já začnu od zítra s mrkví, jsme na UM ![]()
Karolína
Barbora
Tereza
Gabriela
Patrik
Viktor
Martin
Daniel
Jinak obdivuju tě, dva prcky a čekat k nim ještě dvojčátka
ať se daří a ať jste všichni zdraví ![]()
@NikysekR Děkuji, no budu pak ještě hlídat nereři mimčo, které se má narodit na začátku března, aby si mohla dodělat čtvrťák na gymplu ![]()
Jinak děkuji za jména. ![]()
@leja.t No ty jsi akční teda
mě stačí ti moji dva raraši a mám každý večer dost. Teď spí a já jsem tááák spokojená ![]()