Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Galitea píše:
Je fakt, ze kazde zvlastni jmeno asi neco evokuje, mne toto splyva s kapesnicky Linteo a lineckym cukrovimNebo jak uz nekdo rikal, s nejakou susenkou (mozna podobnost s nazvem Sedita?)Asi na to jmeno nemam nazor.
Susienka je Lina od Sedity.
@Adki píše:
Jo tak to je takova Lina od Sedity = zkracene Lineta. ![]()
Mně zase jako první naskocila firma Linet, co vyrábí zdravotní postele. Z toho důvodu bych nedala, asi by se mi v práci kvůli tomu smály. ![]()
@Fiducia píše:
Celkem se mi líbíSlyším poprvé
Podla tej stranky so statistikami jmen je v CR jedna osoba s tymto menom. ![]()
Mě se moc nelíbí - přijde mi, jako taková zvláštní zkomolenina. Jako starší bude oslovována “Lino”, to mi nepřijde úplně jako výhra.
Když už, tak Linette, ale jen pokud nemáte echt české/slovenské příjmení. Nebo Loreta - to zní podobně a líbí se mi o dost víc.
@Plain Jane píše:
Mě se moc nelíbí - přijde mi, jako taková zvláštní zkomolenina. Jako starší bude oslovována “Lino”, to mi nepřijde úplně jako výhra.Když už, tak Linette, ale jen pokud nemáte echt české/slovenské příjmení. Nebo Loreta - to zní podobně a líbí se mi o dost víc.
Akorat Lynette se pise s tvrdym y, s mekkym jsem snad tu variantu jmena ani nevidela.
@pomme píše:
Mně zase jako první naskocila firma Linet, co vyrábí zdravotní postele. Z toho důvodu bych nedala, asi by se mi v práci kvůli tomu smály.
Presne tak - uspesna ceska firma Linet…
@Adki píše:
Ale Lina se mi líbí. I když, jmenovala se tak paní protektorová Heidrichová.
Nicméně jméno je to hezké, líbí se mi mnohem víc, než Lineta.
@pomme píše:
Mně zase jako první naskocila firma Linet, co vyrábí zdravotní postele. Z toho důvodu bych nedala, asi by se mi v práci kvůli tomu smály.
Hehe, tak to zase ja vobec nepoznam, kedze nie som zo zdravotnickeho prostredia.
@Hanka1 píše:
Presne tak - uspesna ceska firma Linet…
Tak je znama, ze je vlastne neznama. Jeste jsem o tehle firme neslysela a ani by mi nijak nezajimala. Na vse se da najit asociace.
Je to nazev antikoncepce… ale jestli se vam to libi, jsou horsi jmena, treba ty, co jsou jako praci prasek, nebo cistici prostredky
Nelíbí se mi to, jméno zní jak název nějakého výrobku.. Ale jsou i horší jména.