Jméno Magnus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10029
12.1.20 18:49
@GabinkaCh píše:
A jméno Magnus-připadá mi to jak pro gaye

Jméno pro gaye? A podle čeho se určuje, který jméno je pro gaye a které ne? A jak vlastně může nějaké jméno být pro gaye? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
12.1.20 19:01
@Wani píše:
Jméno pro gaye? A podle čeho se určuje, který jméno je pro gaye a které ne? A jak vlastně může nějaké jméno být pro gaye? :think:

Tak to má každý nějak zakódováno… mi přijde pro gaye třeba Marcel nebo René, je to subjektivní pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.1.20 19:04

Běžné severské jméno. Záleží na příjmení. Magnus Novák asi nebude to pravé ořechové. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
12.1.20 19:29

@terien taky mě to hned napadlo ten nanuk :mrgreen: :mrgreen: jinak jméno šílený jak z Harryho Pottera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
12.1.20 19:33

Ty jsi viděla Vikings co? To bude dobrý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
12.1.20 19:35

Je to krásný severský jméno. Znám několik Norů, co se tak jmenují. Pokud k tomu ladí příjmení, tak proč ne. Akorát teda není moc variabilní, bude se to blbě zdrobňovat, i se bude blbě hledat nějaká dvojslabičná varianta. Děti mezi sebou u těch dvou slabik skoro vždycky skončej. A když pak třeba místo “Eriku” volají “Éro”, je to fakt na ránu palicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
12.1.20 20:22

Strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
12.1.20 20:24

A tak není úplně špatné, jenže jsem nevymyslela jedinou slušnou zdrobnělinu. No a to by pro mě znamenalo neee.

Jak byste mu říkali? Magnusi? Magnusku? Magíčku? Magi? Magulko? Upřímně, ač mi to jméno v základní podobě vůbec nevadí, zdrobněliny jsou vesměs příšerný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
12.1.20 20:25
@wildcherry píše:
Tak zrovna lzicko, Lizinko, kozo Lizo me ani nenapadlo.Ne,za me pekne jmeno, v okoli sice nemame, ale jedno z mala jmen, co by se musely hanit.

Mně se také líbí, lepší než Tereza nebo Eliška, kterých je hromada.
Zakladatelko já mám cizí jména ráda ale zrovna Magnus se mi nelíbí, ale proti gustu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.1.20 20:25
@onajeblond píše:
@terien taky mě to hned napadlo ten nanuk :mrgreen: :mrgreen: jinak jméno šílený jak z Harryho Pottera :mrgreen:

Tam žádný Magnus nebyl. Spíš mi to evokuje švédské hokejisty - Magnus Johansson.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.1.20 20:26
@SAJ píše:
A tak není úplně špatné, jenže jsem nevymyslela jedinou slušnou zdrobnělinu. No a to by pro mě znamenalo neee.Jak byste mu říkali? Magnusi? Magnusku? Magíčku? Magi? Magulko? Upřímně, ač mi to jméno v základní podobě vůbec nevadí, zdrobněliny jsou vesměs příšerný. :nevim:

aby mu pak děti ve škole neříkali Magor.Magi je také úžasné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
12.1.20 20:27
@Pajik 76 píše:
Můžou někteří rodiče taky někdy přemýšlet nad tím, že to dítě bude chodit do školky a do školy? Co Vám to dítě udělalo, že ho chcete takhle handikapovat?

Hele, my máme doma všichni až na manžela hodně divná jména a je to fajn. Ladí k příjmení, nikoho z nás nehandikapují. Takže brzdi, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
12.1.20 20:33

Jinak, učím a pod rukama mu už prošla řádka hodne nezvyklých jmen a většinou mi po chvilce začala připadat ta původně divná jména úplně obyčejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
12.1.20 21:41

Magič

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2033
12.1.20 21:43

Působí to na mě tak, že moc koukáte na seriály. Nejmenoval se tak někdo v seriálu vikingové? Myslím že ten jeden z jeho synů 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze