Jméno Magnus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2801
13.1.20 11:31

@Gabi_Pam nebudu hodnotit, že jméno se mi nelíbí, ptala jsi se na názor, máš ho na 4 stránkách. Nicméně objektivně Magnus Kinský nezní až tak hrozně, ale těch přezdívek bude mít tedy ve škole či školce rozhodně více, než obyčejný Honza, to je prostě holý fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.1.20 11:34

@Gabi_Pam tak k příjmení mi přijde, že to jde. Ono doba je zas úplně jiná a my tady řešíme, že se děti budou posmívat, ale ony už jsou na ta rozlišná jména celkem zvyklá. Jestli to teda nepřijde až později, třeba na druhém stupni, to zatím neposoudím. Našim dětem je zatím fuk, jestli si hrajou s Boženkou nebo Allison :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.20 12:07
@Gabi_Pam píše:
Wow, tolik negativnich reakci jsem necekala :) S tim handikepovanim me to opravdu rozesmalo :))
Souhlasim s nazorem, ze deti jmena jinych deti neresi, dokud se do toho nezacnou plest rodice - to je trosku smutne.Jinak manzel je napul nemec, takze i dost casu travim v Nemecku. Pro nej je to normalni jmeno a mne se take velmi libi. Prijmeni mame ceske - Kinsky.
Souhlasim, ze moc peknych zdrobnelin to jmeno nema, ale my si oba na zdrobneliny moc nepotrpime.

Magnus Kinský je bomba. :potlesk:
A teda s tím, že děti navzájem jména neřešej, bych tak úplně nesouhlasila. Jmenuju se Milena a od školky jsem si s tím jménem procházela peklem, které na základce jen zesílilo a v pubertě dosáhlo vrcholu. Nápovědu od rodičů k tomu děti ani nepotřebovaly.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
13.1.20 12:17

Jo umím si představit pro ehm..romské děti..tam je to běžné, dávat šílená jména..
jako k příjmení se hodí, to zase jo..ale do českých kotlin fakt hrůza..
syn má ve třídě Prince Bruna..no co na to říct.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
10680
13.1.20 12:51
@Anonymní píše:
Magnus Kinský je bomba. :potlesk:
A teda s tím, že děti navzájem jména neřešej, bych tak úplně nesouhlasila. Jmenuju se Milena a od školky jsem si s tím jménem procházela peklem, které na základce jen zesílilo a v pubertě dosáhlo vrcholu. Nápovědu od rodičů k tomu děti ani nepotřebovaly.

možná bude rozdíl mezi dnešními dětmi a naší generací :nevim: dnešní děti, myslím, vyrůstají ve víc tolerantní společnosti, když jsem byla malá já, nikdo kolem mě neměl exotické jméno, nikdo nebyl gay, lesba, nikdo neměl jednoho rodiče cizince, do školky se mnou nechodil černoch, Vietnamec a Arab a máma neměla v práci záchody pro transgendery :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.1.20 18:20

My Magnuse máme a zatím jsme všichni spokojeni. Je pravda, že ještě nedosáhl školkového věku, ale jak tady bylo zmíněno, dnešní děti to mají pestřejší než naše generace a jména neřeší, dokud to nezačnou řešit jejich rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
14.1.20 18:32
@smurfka píše:
Jo umím si představit pro ehm..romské děti..tam je to běžné, dávat šílená jména..
jako k příjmení se hodí, to zase jo..ale do českých kotlin fakt hrůza..
syn má ve třídě Prince Bruna..no co na to říct.. :roll:
:roll: Trapné. :roll: A aby bylo úplně jasno, tak mluvím o první části tvého příspěvku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.1.20 19:29

@SAJ
jasně :*

• Citovat
  • Upravit
43032
20.1.20 10:42
@Gabi_Pam píše:
Wow, tolik negativnich reakci jsem necekala :) S tim handikepovanim me to opravdu rozesmalo :))
Souhlasim s nazorem, ze deti jmena jinych deti neresi, dokud se do toho nezacnou plest rodice - to je trosku smutne.Jinak manzel je napul nemec, takze i dost casu travim v Nemecku. Pro nej je to normalni jmeno a mne se take velmi libi. Prijmeni mame ceske - Kinsky.
Souhlasim, ze moc peknych zdrobnelin to jmeno nema, ale my si oba na zdrobneliny moc nepotrpime.

zdrobňovat tohle jmeno, to by bylo fakt komicke. Něco jako obříček, títánek a pod :-)))

Kinsky je české příjmení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko