Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Samamama Myslím, že jméno tu natolik zdomácnělo, má český tvar, je libozvučné a je zavedeno stovky let v kalendáři, že ho za české lze považovat, navíc, původ je nejasný a dohady o jeho předloze jsou jen hypotézy.
Holčička bude Vaše, Vy s ní budete žít, nedejte na názory ostatních, pokud se Vám líbí, tak ji dejte. Jméno je to krásné.
@adammartina píše:
Holčička bude Vaše, Vy s ní budete žít, nedejte na názory ostatních, pokud se Vám líbí, tak ji dejte. Jméno je to krásné.
Já bych ho asi svému dítěti nedala ale proti gustu… Je to jméno krásné, dívčí, jen já osobně bych ho nezvolila…
No nevím, mě se to jméno moc nelíbí. Co třeba Melisa, Marina, Mariana. Mě se třeba hodně líbí jména Erin, Vivien (Charlotte, Desiny, Erin - to jsou moje vysněná jména). ![]()
@Klemetýna Je mi jasné, že se nemůže líbit všem vše. Chtěla jsem slyšet názor i jiných a jak se na něj koukají v globálu. Marína nebo Mariana se mi líbí. Ale například jména z amerických filmů a seriálu se mi nelíbí.
@Mefag-r Me osobne se Malvina libi moc.Tak mam v planu dat sve dceri jmeno Malvina. To jmeno mam vybrane uz nekolik let a neznam nikoho, kdo by se tak jmenoval. Je to jedno z nejkrasnejsich jmen, ktere znam. Drive jsem chtela mit Justynku, treba takto pojmenuji druhou dceru
.Za me kombinace Justyna a Malvina je skvela. Jdete do toho
![]()
Kamarádka má Adlétu, Malvínu a nejmladší Beátu ![]()
Já bych Malvínku dala, kdybych teď čekala holčičku a dávali bychom česká jména. Vždy se mi jméno líbilo.
Ale příjmení hraje velkou roli.
Krásné jméno… Jaké je příjmení? Mě se líbí třeba i Vilemína a Hermína!
Nebo taky Apolena…
Já jednu Malvínku doma mám
a všem se jméno moc líbí!! Neváhejte. Taky jsem si nebyla jistá a teď jsem ráda, že jsem jméno dala. Tak tedy neváhejte pokud už není pozdě..