Jméno Malvína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
24.7.16 22:53

@Samamama Myslím, že jméno tu natolik zdomácnělo, má český tvar, je libozvučné a je zavedeno stovky let v kalendáři, že ho za české lze považovat, navíc, původ je nejasný a dohady o jeho předloze jsou jen hypotézy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 23:15

Holčička bude Vaše, Vy s ní budete žít, nedejte na názory ostatních, pokud se Vám líbí, tak ji dejte. Jméno je to krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.7.16 10:33
@adammartina píše:
Holčička bude Vaše, Vy s ní budete žít, nedejte na názory ostatních, pokud se Vám líbí, tak ji dejte. Jméno je to krásné.
:palec: pravda pravdouci
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.7.16 19:01

Já bych ho asi svému dítěti nedala ale proti gustu… Je to jméno krásné, dívčí, jen já osobně bych ho nezvolila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
31.7.16 13:00

No nevím, mě se to jméno moc nelíbí. Co třeba Melisa, Marina, Mariana. Mě se třeba hodně líbí jména Erin, Vivien (Charlotte, Desiny, Erin - to jsou moje vysněná jména). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
1.8.16 16:18

Krásné jméno :) Moc se mi líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
2.8.16 19:14

@Klemetýna Je mi jasné, že se nemůže líbit všem vše. Chtěla jsem slyšet názor i jiných a jak se na něj koukají v globálu. Marína nebo Mariana se mi líbí. Ale například jména z amerických filmů a seriálu se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
11.8.16 15:41

@Mefag-r Me osobne se Malvina libi moc.Tak mam v planu dat sve dceri jmeno Malvina. To jmeno mam vybrane uz nekolik let a neznam nikoho, kdo by se tak jmenoval. Je to jedno z nejkrasnejsich jmen, ktere znam. Drive jsem chtela mit Justynku, treba takto pojmenuji druhou dceru :-).Za me kombinace Justyna a Malvina je skvela. Jdete do toho :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
11.8.16 16:41

Kamarádka má Adlétu, Malvínu a nejmladší Beátu :)
Já bych Malvínku dala, kdybych teď čekala holčičku a dávali bychom česká jména. Vždy se mi jméno líbilo. :) Ale příjmení hraje velkou roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
11.8.16 17:03

Krásné jméno… Jaké je příjmení? Mě se líbí třeba i Vilemína a Hermína! ;-) Nebo taky Apolena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.8.16 10:46

Jméno samo o sobě se mi líbí, ale asi bych ho nedala.

• Citovat
  • Upravit
3
22.9.17 20:11

Já jednu Malvínku doma mám :srdce: a všem se jméno moc líbí!! Neváhejte. Taky jsem si nebyla jistá a teď jsem ráda, že jsem jméno dala. Tak tedy neváhejte pokud už není pozdě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze