Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nelíbí, připomíná mi to rozdělení ovoce na malvice, peckovice a bobule. ![]()
Před 14ti dny se kamarádce narodila Malvínka, mě osobně se líbí moc ![]()
K našemu příjmení by se nehodilo, ale jméno jako takový se mi líbí, jen by mě zajímaly nějaký zkráceniny nebo zdrobněliny, krom „Malvínka“ ![]()
Malvína byla nějaká víla v pohádce, jako Elvíra byla tuším nějaké strašidlo v pohádce Kačenka a strašidla (nejsem si úplně jistá). Nedala by jsem ho z důvodu posměchu děti, dovedou být kruté. Ikdyž dnes se to hemží jinými šílenými jmény a Malvína ještě jde. Osobně vybírám svým dětem spíše tradiční česká jména přece jenom máme i české příjmení a žijeme také zde.
@yournickname píše:
K našemu příjmení by se nehodilo, ale jméno jako takový se mi líbí, jen by mě zajímaly nějaký zkráceniny nebo zdrobněliny, krom „Malvínka“
Já bych asi nejčastěji oslovovala „Malvi“ ![]()
Nalej mi vina, Malvina, nech mam napev vesely; nalej mi vina Malvina nech nas nic viac nedeli
@yournickname píše:
K našemu příjmení by se nehodilo, ale jméno jako takový se mi líbí, jen by mě zajímaly nějaký zkráceniny nebo zdrobněliny, krom „Malvínka“
Rikala bych holcicce Malvinko, Míno nebo Mínko.
Ale to zase nekdo rekne, ze je to kocici jmrno.
My mame kocky Matyldu a Adélu ![]()
Pro me je treba zase Sára jmeno psí ![]()
Malvína se mi líbí a k Justyne taky.
Neměla bych ho problém dat.
Naše třetí kdyby byla taky holka, byla by Klaudie.
Já osobně bych ho asi nedala, ale jinak se mi moc líbí. K Justýně sedne taky krásně. Záleží ale hodně na příjmení, aby to nebyla nějaká vražedná kombinace. ![]()
@Mefag-r píše:
Zdravím Maminky, jaký máte názor na jméno Malvína? Doma mám už holčičku Justýnu a chtěla bych i neobvyklé pro druhé. díky
Moc se mi to jmeno libi ![]()
@Luca82 píše:
Rikala bych holcicce Malvinko, Míno nebo Mínko.
Ale to zase nekdo rekne, ze je to kocici jmrno.
My mame kocky Matyldu a Adélu
Pro me je treba zase Sára jmeno psí
Já bych zase chtěla druhou dcerku Matyldu ![]()