Jméno Margareta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12550
2.12.14 22:33
@Flenka píše:
Já jsem popravdě dost typ co vymýšlí miliony přezdívek. Ale rozhodně se mi nelíbí když rodiče svým dětem nikdy neříkají základním tvarem jména, pokud nezlobí. Já sama jsem si na Tereza musela ve škole zvykat, z počátku jsem vždy vyděšeně vyletěla kdo se na mě zase zlobí.

Já to vnímala stejně, chemikář mi neřekl jinak, než Michaelo…taky jsem vždycky měla pocit, že je na mě naštvaný :-)(Doma mi tak nikdy neříkali)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
2.12.14 22:33
@Flenka píše:
Já jsem popravdě dost typ co vymýšlí miliony přezdívek. Ale rozhodně se mi nelíbí když rodiče svým dětem nikdy neříkají základním tvarem jména, pokud nezlobí. Já sama jsem si na Tereza musela ve škole zvykat, z počátku jsem vždy vyděšeně vyletěla kdo se na mě zase zlobí.

Tak Terezo a Teri, jsem nemyslela, to jo. Já jsem Aneta a taky mám ráda Any, Anet, Áňo… já myslela fakt patvary, kdy to pravé jméno zanikne. Ve škole se to tak říká, to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
2.12.14 22:34
@majki.r píše:
Já to vnímala stejně, chemikář mi neřekl jinak, než Michaelo…taky jsem vždycky měla pocit, že je na mě naštvaný :-)(Doma mi tak nikdy neříkali)

Já to ale myslela jinak. Myslela jsem jména, kde se to úplně přetvoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
2.12.14 22:35

@avm3 chápu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
2.12.14 22:36
@majki.r píše:
@avm3 chápu :kytka:

Ufff, fajn, díky. NEchci být za prudiče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
2.12.14 22:37

@avm3 Jo já to chápu :). Já chtěla jen říct, že ač jsem klidně i pro upravení třeba na Grétka, tak nemám ráda když jméno samotné nakonec vyšumí. Popravdě už se sama představuji jen Tereza a jméno se mi děsně líbí, na rozdíl od Terko na které jsem si nikdy nezvykla.

• Citovat
  • Upravit
12550
2.12.14 22:37

@avm3 To já taky nechci, ale jak v těch písmenkách chybí intonace, tak se někdy povede :-) Tak aspoň všude dávám smajlíky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
2.12.14 22:38
@majki.r píše:
@avm3 To já taky nechci, ale jak v těch písmenkách chybí intonace, tak se někdy povede :-) Tak aspoň všude dávám smajlíky :kytka:

Jo s tím taky mívám občas problém :D.

• Citovat
  • Upravit
12550
2.12.14 22:39

@Flenka Tereza je taky krásné jméno. Přemýšlela bych nad Terezkou, jenže se tak bohužel jmenovala spolužačka, co mi dělala roky ze života peklo. Je škoda, když konkrétní člověk dokáže zprotivit jinak hezké jméno… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
2.12.14 22:42
@majki.r píše:
@Flenka Tereza je taky krásné jméno. Přemýšlela bych nad Terezkou, jenže se tak bohužel jmenovala spolužačka, co mi dělala roky ze života peklo. Je škoda, když konkrétní člověk dokáže zprotivit jinak hezké jméno… :|

To mi povídej, já roky toužila po jednom jméně, ale partner má vůči jedné nositelce tohohle krásného jména averzi, tak jsem ustoupila, protože říkat svému dítěti zprotiveným jménem :think:.

Příspěvek upraven 14.02.16 v 21:38

• Citovat
  • Upravit
25178
2.12.14 22:43

@Flenka Já takhle pohořela s Emou, ale teď jsem ráda, že jsme ji nedali. Byl to takovej chvilkovej výplod…
@majki.r Terazka je pěkný jméno, ale je jich teď moc. My hledali jméno, na které se tak nějak „zapomělo“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
2.12.14 22:45
@avm3 píše:
@Flenka Já takhle pohořela s Emou, ale teď jsem ráda, že jsme ji nedali. Byl to takovej chvilkovej výplod…
@majki.r Terazka je pěkný jméno, ale je jich teď moc. My hledali jméno, na které se tak nějak „zapomělo“ :D

A jaké jste nakonec vybrali? :)
Smím-li se ptát ;)

• Citovat
  • Upravit
25178
2.12.14 22:47

@Flenka Starší 3r je Radka (Vojta byl pro kluka, jsem ráda, že je holka :D ), a mladší 1,5r Martina (měla být Markéta, měnila jsem to na porodním sále :D a kluk by byl Roman nebo Martin).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
2.12.14 22:52

@avm3 Mě se hrozně líbí Martin, ale nelíbily se mi iniciály MP… mno :D. Ale Margaretka mi i za to MP stojí :D. Nakonec máme v záloze pro kluka Vilém :).

• Citovat
  • Upravit
16953
2.12.14 22:54

@Flenka Pro mě krkolomný a je to prostě pizza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat