Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Markéta80 píše:
@avm3 se nedivim by chudák měla svátek po narozkách, já to mam po třech týdnech a chudák Vali po 14 dnech![]()
@Flenka mě to zní dost tvrdě ale pokud se tě to líbí proč ne
Haha u nás v rodině by Valinka zapadla. ![]()
Příspěvek upraven 14.02.16 v 21:43
@Flenka Zrovna dneska jsem narazila na jméno Margaretha a zkráceně byla Retha. To možná pro případ, když by chtěla dcerunka znít ještě umělečtěji:). Jinak se mi jméno líbí
, zamlouvá se mi právě to, že zní silně, pro někoho možná tvrdě.
Zdá se mi hodně tvrdé, až příliš na malou holčičku, miminko, představím si tak 60letou ženu…
a co třeba Meggi? to je milé, měkké
@Markéta80 píše:
@avm3 se nedivim by chudák měla svátek po narozkách, já to mam po třech týdnech a chudák Vali po 14 dnech![]()
@Flenka mě to zní dost tvrdě ale pokud se tě to líbí proč ne
tak u první to tak je - 14.9. a 26.10… pak hned Vánoce. Blbý no, ale mě se to jméno prostě strašně líbilo. druhá to má 23.6. a 17.7., takže tak nic moc… ![]()
@avm3 Vali má svátek 18. dubna a narodila se o 6 týdnů dříve tak má narozky 6.května. nejstarší to má fajn, v lednu narozeniny a v červenci svátek
a já to mam taky po sobě
@Flenka u Vali jsme byla ráda že manžel na jméno kývnul a vlastně v termínu by to měla cca po 2m jenže takhle to má hodně po sobě
. Manžel napřed že Valerii ne jeto divné jméno, pak teda že lepší nevymyslel a ted když se ho někdo ptá kdo vymyslel tak hezké jméno tak že teda já ale jemu se taky hned líbilo ![]()