Jméno Mečislava, líbí se vám?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
2.1.19 17:44
@Ano Andromeda píše:
Mečislava zní hrozně, co Mercedes, zkráceně Meča, často používané například v Uruguay. To mi přijde lepší :dance:

Mercedes je pro mě takové rozložité jméno. Kdyby děvče bylo veliké a trochu silnější, fakt by jí to neslušelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.1.19 17:45

Super jméno :palec: pořídila bych ji brášku Stojana a kdyby selhala HA a zadařilo se třeťatko tak by to byl Odolen :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59349
2.1.19 17:50

@Klopotkova pro kozu by to bylo ideál ty mečí furt. Dítěti? To už bych se mu mstila sotva by se narodilo :jazyk: Chudák malá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27569
2.1.19 17:50

v čr jich je 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
2.1.19 17:51

A ségra Analie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
2.1.19 17:52

Jj, pro kozu dobrý jméno. :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15076
2.1.19 17:57

Mečislava je hrozny jméno, ještě horší než Věnceslava.. Mě osobně se nelíbí žádné jméno končící na slav/slava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
2.1.19 17:57

S prominutím - ale i přes slovanský původ je Mečislava jedno z nejpříšernějších jmen, o jakém jsem tu vůbec kdy četla :roll:
chudák holka..
„Mec“ můžete říkat i Mercedes, když na to přijde , ale to je zas místo kozy auto, to též není o moc lepší…
nemůžete najít vhodnější milejší příjemnější a aspoň Maličko normálnější variantu ? Na M jsou pěkná jména… Miriam, Mia, Mariana, Marika… už bych tedy zkousla i Malvínu nebo Melánii (jako Mel), Megan, Marlen, Michaele … když už chcete něco zvláštějšího…
ale prosíííím Mečislava fakt nééé
to je jak moje matka - Narcisa.. - taky to měla celý život s tím jménem strašné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
2.1.19 17:59

@Anitramm :mrgreen: :mrgreen: přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
2.1.19 17:59

Silenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.1.19 18:00
@Lucy75 píše:
S prominutím - ale i přes slovanský původ je Mečislava jedno z nejpříšernějších jmen, o jakém jsem tu vůbec kdy četla :roll:
chudák holka..
„Mec“ můžete říkat i Mercedes, když na to přijde , ale to je zas místo kozy auto, to též není o moc lepší…
nemůžete najít vhodnější milejší příjemnější a aspoň Maličko normálnější variantu ? Na M jsou pěkná jména… Miriam, Mia, Mariana, Marika… už bych tedy zkousla i Malvínu nebo Melánii (jako Mel), Megan, Marlen, Michaele … když už chcete něco zvláštějšího…
ale prosíííím Mečislava fakt nééé
to je jak moje matka - Narcisa.. - taky to měla celý život s tím jménem strašné…
… ale já nepsala, že hledám jméno pro dítě
  • Citovat
  • Upravit
24992
2.1.19 18:02

pro kozu dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
2.1.19 18:03
@eva valoi píše:
Ne, ale líbí se mi Bučislava. To je takové vznešenější. A kluk by mohl být Ijáček.

Tak to by bylo :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
2.1.19 18:04

Katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.1.19 18:08