Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Ano Andromeda píše:
Mečislava zní hrozně, co Mercedes, zkráceně Meča, často používané například v Uruguay. To mi přijde lepší
Mercedes je pro mě takové rozložité jméno. Kdyby děvče bylo veliké a trochu silnější, fakt by jí to neslušelo.
Super jméno
pořídila bych ji brášku Stojana a kdyby selhala HA a zadařilo se třeťatko tak by to byl Odolen ![]()
@Klopotkova pro kozu by to bylo ideál ty mečí furt. Dítěti? To už bych se mu mstila sotva by se narodilo
Chudák malá ![]()
Mečislava je hrozny jméno, ještě horší než Věnceslava.. Mě osobně se nelíbí žádné jméno končící na slav/slava..
S prominutím - ale i přes slovanský původ je Mečislava jedno z nejpříšernějších jmen, o jakém jsem tu vůbec kdy četla ![]()
chudák holka..
„Mec“ můžete říkat i Mercedes, když na to přijde , ale to je zas místo kozy auto, to též není o moc lepší…
nemůžete najít vhodnější milejší příjemnější a aspoň Maličko normálnější variantu ? Na M jsou pěkná jména… Miriam, Mia, Mariana, Marika… už bych tedy zkousla i Malvínu nebo Melánii (jako Mel), Megan, Marlen, Michaele … když už chcete něco zvláštějšího…
ale prosíííím Mečislava fakt nééé
to je jak moje matka - Narcisa.. - taky to měla celý život s tím jménem strašné…
@Lucy75 píše:… ale já nepsala, že hledám jméno pro dítě
S prominutím - ale i přes slovanský původ je Mečislava jedno z nejpříšernějších jmen, o jakém jsem tu vůbec kdy četla
chudák holka..
„Mec“ můžete říkat i Mercedes, když na to přijde , ale to je zas místo kozy auto, to též není o moc lepší…
nemůžete najít vhodnější milejší příjemnější a aspoň Maličko normálnější variantu ? Na M jsou pěkná jména… Miriam, Mia, Mariana, Marika… už bych tedy zkousla i Malvínu nebo Melánii (jako Mel), Megan, Marlen, Michaele … když už chcete něco zvláštějšího…
ale prosíííím Mečislava fakt nééé
to je jak moje matka - Narcisa.. - taky to měla celý život s tím jménem strašné…
@eva valoi píše:
Ne, ale líbí se mi Bučislava. To je takové vznešenější. A kluk by mohl být Ijáček.
Tak to by bylo
![]()